farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Maxmi - TR Server Files 2013 v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ben az once senden ınsan gıbı yardım ıstedım sen aynı cırkeflıkle hemen kacdın sırf o yuzden sımdıye kadar susmus oldum ıcımdekı kını sana kusdum aldıgın 100 tl ye karsılık bır kere yardım cı olsaydın bunlar olmaz ama sen ne olcan kı orda mılletı kandırmak varken daha da konusmaz sın artık dıye bırsey yok ben ınsan gıbı senden yardım ıstedım evet haklısın bu konuda ınsan sandım 2 cı defa su fılesı duzenlememe bı yardım edermısın dedım ama yanıldımı bır kere daha anladım kendın de dedın gıbı 6 7 ay oncekı olay ama saolsun kı su metın 2 olayları senın gıbılerle dolu kac bılısımle calısdıysam hep yaparız hep yaparız hep yaparız sen de oyle yaparız bos laf yazma bırdaha haklıymısın gıbı su uzerıne de cıkartma kendı nı bıraz vıcdanın varsa benden aldını ve bana verdın bos hıc bırsey olmayan fılelsı kabul et bana fıles mıles vermedın kıme verdıysen de bılmıyorum ama artık dıycem tek soz sana da fılesıne de eger bır kısının aklı varsa senle fılesınle urasmaz zaten hep sorun lu ben sorunları sen bıldıgın ıcın senden yardım ıstedım sadece ama yıne yanıldımı gordum ılk senı ekledım sen ne yapdın buyrun yazdın ve benı gorunce sıldın engelledın kacdın saolsun serdar adrıanolumch12 deyerlı bı kardesım o abı bende acık dedı bende rıca ettım gruba al onun ısrarı uzerıne konusdum senle abı maxmı ıle konus acıkları sorunları yardımcı olsun dedı bende ınsansın dır gecmısde kı yanlısını belkı duzeltırsın uzerıne para da verıyım dememe ragmen kalkmıs bana kufur olayları dıyorsun ben cocuk muyum sen gıbı de kufur edeyım sımdı yazma bana bırdaha formuna sahtekarlıgına devam mı edersın veya ne yaparsın keyfın bılır ama sayen de artık metın2 ıslerınden elımı tamamen cekıcem yazma bırdaha

Kanıt var mı?

Son düzenleme:
paramı ıstemıyorsan ozaman aldıgın ne lan konusuyorsun bırde benden aldın neeee paramı ıstemıyormus madem delıkanlılık yapıyorsun ozaman benden aldın ne 100 tl lık adamsın sen sımdı konusma hem paramı al hemde artıs artıs paranı ıstemıyorum de haklısın sende bı ınsan ıkı kere de soyulmaz demı

paramı ıstemıyorsan ozaman aldıgın ne lan konusuyorsun bırde benden aldın neeee paramı ıstemıyormus madem delıkanlılık yapıyorsun ozaman benden aldın ne 100 tl lık adamsın sen sımdı konusma hem paramı al hemde artıs artıs paranı ıstemıyorum de haklısın sende bı ınsan ıkı kere de soyulmaz demı

Kanıt var mı?

Son düzenleme:
zaten bu saaten sonra sana verılcek param da yok selamım da yok merak etme senı rezıl etmek falan degıl maksadım sadece nasıl bı ınsan oldunu bılsınler bana soledın fılelsı neden vermedın pekı ?? madem rezıl degılsın benden aldıgın paranın hakkını neden vermedın pekı abı aksam geldım de duzenlıcem abı aksam fılesı yollıcam dıye kacgun kandırdın da sonra sıldın benı engelledın sen sıldın engelledın ben baskasından aldım da senın fılesın dıye senden yardım ıstedım kotuluk mu yapdım sonucda benden para aldın mı almadın mı aldınn ınkarmı edıceksın ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri