Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Buraya yazarak hiçbirşey kazanmıyorsunuz. Sorun yaşayan şirket var ise benim ile iletişime geçer sorunlarını çözeriz. Siz benden bireysel olarak aldıysanız sorununuzu ben çözerim. Yine de yanıtlıyorum
1- Uzman Sandık 2 quest'ine ./qc çekersen yazdırırsın sorun çözülür ki bu bir sorun değil. Sadece unutulmuş
2- Ay ışığında hiçbir problem yok.
3 - Konuyu iyi okursan gerekli cevabı alırsın.
Not : Firma ile alakalı yaşadığınız sorunları sizin buraya yazmanız yada mesaj atmanız ile ben çözmek zorunda değilim. O firma bana ulaşır ve sorunu çözülür.
Maxmi quste ./qc nasıl çekecez bi öğretirmisin acaba ?
Buraya yazarak hiçbirşey kazanmıyorsunuz. Sorun yaşayan şirket var ise benim ile iletişime geçer sorunlarını çözeriz. Siz benden bireysel olarak aldıysanız sorununuzu ben çözerim. Yine de yanıtlıyorum
1- Uzman Sandık 2 quest'ine ./qc çekersen yazdırırsın sorun çözülür ki bu bir sorun değil. Sadece unutulmuş
2- Ay ışığında hiçbir problem yok.
3 - Konuyu iyi okursan gerekli cevabı alırsın.
Not : Firma ile alakalı yaşadığınız sorunları sizin buraya yazmanız yada mesaj atmanız ile ben çözmek zorunda değilim. O firma bana ulaşır ve sorunu çözülür.
herşey tamamda hocam şu qc çekmeyi anlamadım ve ay ışığında sorun yok ama düştüğünde kime düştüğü yazmıyor direk ay ışığı define sandıgı düşüyor onu nasıl ayarlıyacağız
Aga şu .qc çekme ve ay ışığı düşüyor ama kime düştüğünü göstermiyor sadece ay ışığı define sandıgı diyor
Aga şu .qc çekme ve ay ışığı düşüyor ama kime düştüğünü göstermiyor sadece ay ışığı define sandıgı diyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)