Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben satın aldım birçok problem var almamanızı tavsıye edıyorum.Aldıktan sonra haklı olduğumu göreceksiniz.
Şirketler alıpta sorun yaşadıysan şirkete ulaşırsın o da bana ulaşır ya da eski yedeklerim elinize geçtiyse çok sorun yaşayabilirsiniz. Sen benden satın alıpta sorun yaşadıysan ilgilenen ben olurum. Konu da o kadar açıklama varken gelip konuyu baltalamana gerek yok.Arkadaşlar ben satın aldım birçok problem var almamanızı tavsıye edıyorum.Aldıktan sonra haklı olduğumu göreceksiniz.
Sağolasınmysql 5.5 kurun sunucuya bende kullanıyorum files ' i ufak tefek hatalar mevcut ama düzeltilmicek hatalar yok gelince halleder eminim.benim mysql 5.05 di sürüm yükselttim sorunsuz oyun açık şu an
Ödemenin tamamını geçmediler bana. Bu yüzden bende destek vermiyorum. Ödemeyi tamamlayınca destek vereceğim.Maxmi Bi yardım et biz senin filesin için omakservers e para yatırdık ama tolga anac diyorki maxmi files cok hatalı kuramıyoruz bu ne maxmi bi ilgilen allah iin yav :S
Filesde halledilemiyecek hiçbir sorun yok MaxMi'de destek oluyor zaten bi kaç sorun olsada ben halletim böyle files bulabilen varsa ? Hatalı dahi paylaşsın bulamazsınız filesin alt yapısı orji değil ama kesinlikle türkçeştirilmiş ve bir ton düzenleme yapımlış filesi beğendim teşşekürler tekrardan MaxMi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)