Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sağolun files sorunsuz yakında serveri açaçağım merak edenler girer dener hocam ayritten görmek istiyenler sunucumdan yararlanabilir test server açabilirim.
Maxmi Bak Biz Omaktan Senın Filesinden Aldık bu Hatalar var
1-50 levelden sonra usta çırak sandıgı açılmıyor
2- ay ışıgı çok düşüyor futbol topu az düşüyor ve ay ışıgı kime düştügü göstermiyor
3-iitem protodan dönüştürme ekledignde reboottan sonra eski halıne geri geliyor olmuyor
yanı turkoyu 105 zırha dönüştemiyoruz
Lütfen Bi ilgililen Deme omakla konusun omakta diyor maxmiyle konusacaz ben bu işten bişey anlamadım 1 haftadar almısım filesinden istiyorum adam gibi bi tane kurulmadı derildim.
2- ay ışıgı çok düşüyor futbol topu az düşüyor ve ay ışıgı kime düştügü göstermiyor
3-iitem protodan dönüştürme ekledignde reboottan sonra eski halıne geri geliyor olmuyor
Lütfen Bi ilgililen Deme omakla konusun omakta diyor maxmiyle konusacaz ben bu işten bişey anlamadım 1 haftadar almısım filesinden istiyorum adam gibi bi tane kurulmadı derildim.
Maxmi Bak Biz Omaktan Senın Filesinden Aldık bu Hatalar var
3. sorunuza cevap vereyim, navicattan yaparsanız reboottan sonra tekrar eski halini alacaktır. /usr/game/g1/db ftp uzantısını kullanın orada item proto ve mob proto var masaüstüne atıp notepad++ kullanıp düzenleme bittikten sonra tekrar aynı yere atın. Yedek almayı unutmayın..
Teşekkürler Ama Bu en basit sorundu digerleinide maxmi nin cevaplmasını bekliyoruz Maxmi Lütfen3. sorunuza cevap vereyim, navicattan yaparsanız reboottan sonra tekrar eski halini alacaktır. /usr/game/g1/db ftp uzantısını kullanın orada item proto ve mob proto var masaüstüne atıp notepad++ kullanıp düzenleme bittikten sonra tekrar aynı yere atın. Yedek almayı unutmayın..
Teşekkürler Ama Bu Sorun Tek Çzlürek Olmaz Lütfen MAxmi Gelsın ve Diger sorunlarıda çözsün3. sorunuza cevap vereyim, navicattan yaparsanız reboottan sonra tekrar eski halini alacaktır. /usr/game/g1/db ftp uzantısını kullanın orada item proto ve mob proto var masaüstüne atıp notepad++ kullanıp düzenleme bittikten sonra tekrar aynı yere atın. Yedek almayı unutmayın..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)