Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Maxmi - TR Server Files 2013 v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet source alıp boyut düşürmek. 6 MB game'yi kendiniz oluşturdunuz? Yoksa elinize öyle mi geçti. Lib'in eski hali sorunluydu biliyorum. Yenisi çıktı fakat denedim. Eğer yeni lib'te de bir problem var ise o da yenilenir. Şuan .txt olarak kullanıyorum. Yani her konuya gelip 8 mb mı diye sormanın bir anlamı yok. Yani söylenip durduğun bir sorun var ortada ama daha sorunun adını söylemiyorsun.

Game source açıp boyut düşürmek nedir arkadaş piyasaya düşen game 2mb fazlası var bilgin olsun.İleride başın ağrımasın bu game almanlar paylaştı illaki bir çıkarları olacaktır unutmayalım.Senin filesinin aynısını bende kullanıyorum.Fakat bendeki 6mb ben elden aldım gameyi forumdan değil demekki wareze düşende birşeyler var.Bence biraz daha sabredip sonra iş yapmak gerekir diye düşünüyorum.İleride almanlar illaki paylaşırlar.
Kötü anlamı iyi anlamı olmaz söylediğinin. Toplamışsın derken piysada ne varsa toplayıp ortaya bir şeyler çıkarmışsın manası çıkar. Fakat söylediklerinin bazılarında haklısın ama başka bir arkadaşın eline de Orjinal SG Files geçti o da 8 MB. Bugüne kadar kimsede rastlamadım. Orjinalinde hep 8 MB olarak gördüm. Madem bir açık yada bug mevcut açıklar mısın?[/QUOTE]
Bak kardeşim ben seni kötülemiyom sana bilgi veriyom şu argondan kurtul.Game gelirsek game official doğru fakat ek olarak ekleme var onda yapanıda biliyorum neden yaptığınıda ben source açıpta 6mbta düşürmem öyle bir bilgimde yok zaten doğruya doğru şimdi benim elime güvenilir biryerden direk 6 mb olarak geçti.Bunları bilmen yeterli ve ayrıca ben sana diğer yorumlarımda başın ağrımasın dedim değil mi bundan nasıl bir sonuç çıkartıyonda geliyon laf çarpıyon anlayamadım neyse hayırlı satışlar sana.libler falan boş muhabbet kullanacaksan txt olarak kullanıcan zaten sende öyle kullanıyomuşun.
2.Bir konu toplamışın lafı şu anlamda dedim güzel bir files çıkarmışın ortaya bunuda kötüye çekmişin tebrik ediyom seni başkada lafım yok.

Bak kardeşim ben seni kötülemiyom sana bilgi veriyom şu argondan kurtul.Game gelirsek game official doğru fakat ek olarak ekleme var onda yapanıda biliyorum neden yaptığınıda ben source açıpta 6mbta düşürmem öyle bir bilgimde yok zaten doğruya doğru şimdi benim elime güvenilir biryerden direk 6 mb olarak geçti.Bunları bilmen yeterli ve ayrıca ben sana diğer yorumlarımda başın ağrımasın dedim değil mi bundan nasıl bir sonuç çıkartıyonda geliyon laf çarpıyon anlayamadım neyse hayırlı satışlar sana.libler falan boş muhabbet kullanacaksan txt olarak kullanıcan zaten sende öyle kullanıyomuşun.
2.Bir konu toplamışın lafı şu anlamda dedim güzel bir files çıkarmışın ortaya bunuda kötüye çekmişin tebrik ediyom seni başkada lafım yok.

Kötülüyorsun demedim fakat benim anlayışımla senin anlayışın bir değil, o yüzden yanlış anlayabiliyorum. Eğer o anlamda dediysen teşekkür ederim. Yok hayır zaten sen beni bilgilendirmek için önceki bir konuda yorumunda belirttin hatta mesaj da da konuştuk. Şimdi tekrar bu konuya gelip aynı şeyi sordun. Zaten tuhafıma gidende bu oldu. Yine de yeniden bilgilendirdiğin için sağol. Bunları bir kenara bırakalım. Ben sana soruyorum kastettiğin açık ya da bug nedir? Açıklar mısın? diye. Yani 8 MB Game ile 6 MB Game arasında farkı açıklamanı istiyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri