Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Fırsatçılık başa bela beyler 

Alakası yok. Arkadaşın kastettiği olay proto.txt names.txt . Arkadaş başka bir konuda da aynı şeyi sordu yanıtladım. Herkeste olan zaten 8 MB. Game source alıp bir kaç şeyi değiştirip boyutunu düşürmüş olabilirler bilemem. Şimdi gelip yine aynısını soruyor. Lib ile kaldırmak çok mu zor.- Game Versiyonu : 34083
game versiyonu bu ise eğer 8 mb tiryani arkadaşın demek istediği yanılmıyorsam eğer game dosyan hatalı buglu yani bu gamenin orjinali 6 mb olması lazım
Fikrini soran oldu mu? Ortada ne fırsatçılıkla ilgili bir durum var ne de başa alınan bir bela. Boş konuşmayı bırak.Fırsatçılık başa bela beyler![]()
Son düzenleme:
Alakası yok. Arkadaşın kastettiği olay proto.txt names.txt . Arkadaş başka bir konuda da aynı şeyi sordu yanıtladım. Herkeste olan zaten 8 MB. Game source alıp bir kaç şeyi değiştirip boyutunu düşürmüş olabilirler bilemem. Şimdi gelip yine aynısını soruyor. Lib ile kaldırmak çok mu zor.
Fikrini soran oldu mu? Ortada ne fırsatçılıkla ilgili bir durum var ne de başa alınan bir bela. Boş konuşmayı bırak.
yanılıyormuşum o zaman k.bakma bn öyle biliyorum gameyi çünkü

Kötü anlamda demedim ayrıca benden sonraki yorumları okudum onlarada cevap vereyim.Güzel toplamışsın derken?
Game source açıp boyut düşürmek nedir arkadaş piyasaya düşen game 2mb fazlası var bilgin olsun.İleride başın ağrımasın bu game almanlar paylaştı illaki bir çıkarları olacaktır unutmayalım.Senin filesinin aynısını bende kullanıyorum.Fakat bendeki 6mb ben elden aldım gameyi forumdan değil demekki wareze düşende birşeyler var.Bence biraz daha sabredip sonra iş yapmak gerekir diye düşünüyorum.İleride almanlar illaki paylaşırlar.
Son düzenleme:
Kötü anlamda demedim ayrıca benden sonraki yorumları okudum onlarada cevap vereyim.
Game source açıp boyut düşürmek nedir arkadaş piyasaya düşen game 2mb fazlası var bilgin olsun.İleride başın ağrımasın bu game almanlar paylaştı illaki bir çıkarları olacaktır unutmayalım.Senin filesinin aynısını bende kullanıyorum.Fakat bendeki 6mb ben elden aldım gameyi forumdan değil demekki wareze düşende birşeyler var.Bence biraz daha sabredip sonra iş yapmak gerekir diye düşünüyorum.İleride almanlar illaki paylaşırlar.
katılıyorum normalde bu gameyi ücretle satıyorlar diye biliyorum bende bu warezdekinde ilerde sorun çıkabilir çıkmayada bilir game kodlamasından anlıyan biri elden geçirirse işe yarar sorun çıkarmadan kullanılır

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)