Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Maxmi - TR Server Files 2013 v1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Alakası yok. Arkadaşın kastettiği olay proto.txt names.txt . Arkadaş başka bir konuda da aynı şeyi sordu yanıtladım. Herkeste olan zaten 8 MB. Game source alıp bir kaç şeyi değiştirip boyutunu düşürmüş olabilirler bilemem. Şimdi gelip yine aynısını soruyor. Lib ile kaldırmak çok mu zor.
Protolar ile alakası nedir anlamadım ben protolar ile ilgili birşey demedim.Herkezde olan 8 mb doğru çünkü piyasaya düşen o çünkü ama orjinali 6 mb.Game source alıp boyut düşürmek mi :) lible kasttediğin .txtler ise kalkıyor doğru fakat oda sorunlu belirli bir süreden sonra itemleri giymiyor itemlere safra ekliyor.(Çözmüşler ise bilemem ben txt halinde kullanıyorum.)

Protolar ile alakası nedir anlamadım ben protolar ile ilgili birşey demedim.Herkezde olan 8 mb doğru çünkü piyasaya düşen o çünkü ama orjinali 6 mb.Game source alıp boyut düşürmek mi :) lible kasttediğin .txtler ise kalkıyor doğru fakat oda sorunlu belirli bir süreden sonra itemleri giymiyor itemlere safra ekliyor.(Çözmüşler ise bilemem ben txt halinde kullanıyorum.)
Evet source alıp boyut düşürmek. 6 MB game'yi kendiniz oluşturdunuz? Yoksa elinize öyle mi geçti. Lib'in eski hali sorunluydu biliyorum. Yenisi çıktı fakat denedim. Eğer yeni lib'te de bir problem var ise o da yenilenir. Şuan .txt olarak kullanıyorum. Yani her konuya gelip 8 mb mı diye sormanın bir anlamı yok. Yani söylenip durduğun bir sorun var ortada ama daha sorunun adını söylemiyorsun.

Game source açıp boyut düşürmek nedir arkadaş piyasaya düşen game 2mb fazlası var bilgin olsun.İleride başın ağrımasın bu game almanlar paylaştı illaki bir çıkarları olacaktır unutmayalım.Senin filesinin aynısını bende kullanıyorum.Fakat bendeki 6mb ben elden aldım gameyi forumdan değil demekki wareze düşende birşeyler var.Bence biraz daha sabredip sonra iş yapmak gerekir diye düşünüyorum.İleride almanlar illaki paylaşırlar.[/QUOTE]
Kötü anlamı iyi anlamı olmaz söylediğinin. Toplamışsın derken piysada ne varsa toplayıp ortaya bir şeyler çıkarmışsın manası çıkar. Fakat söylediklerinin bazılarında haklısın ama başka bir arkadaşın eline de Orjinal SG Files geçti o da 8 MB. Bugüne kadar kimsede rastlamadım. Orjinalinde hep 8 MB olarak gördüm. Madem bir açık yada bug mevcut açıklar mısın?

Son düzenleme:
Hayırlı satışlar, Sormak istediğim birkaç şey var.

game sürümü olarak sg nin wareze düşen 34083 gamesini kullandığını yazmışsın ancak bu gamede açıklar var serveri çok kolay hackleyebilirler bunu biliyorsundur umarım bu açıkları engelledin mi?

Hayırlı satışlar, Sormak istediğim birkaç şey var.

game sürümü olarak sg nin wareze düşen 34083 gamesini kullandığını yazmışsın ancak bu gamede açıklar var serveri çok kolay hackleyebilirler bunu biliyorsundur umarım bu açıkları engelledin mi?
Kulaktan duyma şeyleri denemeden gelen geçen soruyor. Hacklenen bir server göster? Peki sen denedin mi açıklar olduğuna dair kanıtını ortaya koyar mısın? Ya da açıklar hakkında bir bilgin var mıdır? Açıklar nedir dinliyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri