onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bilişimler acil !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eree3740
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 794
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eree3740

Level 4
TM Üye
Konular
34
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 1 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0
Bence onların ikisinden de kurma dolunaybilişimden kur 512Mb 32TL 1GB 45 TL yukarıdakı bılısımlerı ılk defa duyuyorum.

dolunay bilişim tam bir dolandırıcı çok iyi hatırlıyorum oluyor baya bir 32 tl mi 30 tlmi ne yatırmıştım o kadar ticket attım beni oyalaadılar bir süre sonra cevap atmadılar 30 tlm boşa gitti krdsm dolunay bilişim tam bir sahtekar söyleyeceğim

dolunay bilişim tam bir dolandırıcı çok iyi hatırlıyorum oluyor baya bir 32 tl mi 30 tlmi ne yatırmıştım o kadar ticket attım beni oyalaadılar bir süre sonra cevap atmadılar 30 tlm boşa gitti krdsm dolunay bilişim tam bir sahtekar söyleyeceğim
1 ticket atıcaksınız ödemede. 2.tickette uyarırlar. 3. ticketi attıgınızda sorgusuz siparişiniz iptal olur.Almadan önce Hizmet koşullarını okusaydınız anlardınız. :D

1 ticket atıcaksınız ödemede. 2.tickette uyarırlar. 3. ticketi attıgınızda sorgusuz siparişiniz iptal olur.Almadan önce Hizmet koşullarını okusaydınız anlardınız. :D
Tam 1 saçmalık 3 tickette atarım 5 tickette alakası bile yok bence :) hem beni uyarmadılar 2. tickette ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri