farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

2AdamSura3 5 Serbarus26 0 <)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ChoJi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 319

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

2Adamsura3 5 Serhabarus26 0

Tbr eder insan daha Yenilen pehlivan doymaz vs ye geliorum dior 1da :D

q88mp.jpg
[/URL][/IMG]

q88mz.jpg
[/URL][/IMG]

SayGıLaR VatanSevgisi :)

o Serberus adamım Serbarus değil. İlk türkçeni düzelt. Yanı bunda kasılacak bişey yok sizin gibi dengesizler wsde şampiyon olduğunu ve kral olduğunu sanar. Oyun dışı yanı karakterle değilde şu elimizin marifetini göstererek benle meydana çıkacakmısın? Oyunda gelip bana ben reisim,kralım şuyum buyum neyım ne boksan boksun o benı ılgılendırmezde madem iddalısın ozaman çıkda karşıma marifetini göster neler yapabılıyosun dedıklerını yapabılıyomusun sen goster herkezde gorsun. Sonra emin olki bende göstereceğim. :) Yada bana hırsızsın şusun busun diyosan zamanında yapmadım değil meslektaşız öyle değilmi ? :) Ama ozamanlar eskide kaldı yenı zamanın kapısını açamadın daha aynı yolda sürünüyosun. Bu arada oyun içi zenginlik. 1. yim sanırım 484 ü geçen varsa tamam aradan çıkarım. Madem kursat 350 editin var 100 edit bul 450 yap tamam diyicem benı geçdin yanı 30 editi saymıyıcam bıle 450 yap ozaman gel bana en zengınım de. Şuda var berke :) berke bi zamanlar benle sidik yarıştırdı fakat geçemedı ve oda senden zengın bunuda bılıyosun? Sanırsam 8. sıradasın yavru kurt :) Pardon sen kurt değil ola ola köpek olursun :) Yenisin anlıyorum eskıden yokdun bılıyorum yanı buda bi övünülecek bişey değil. Yanı saygılı olman lazım buyuklerıne anlıyosundur sen benı :) 10 yaşındasın kendınden 8 9 yaş büyüklerle sidiğini eş tutmaya çalışıyosun sanırsam başaramıyosun. :) :) Kafanı sıksan 10 arkadaşın anca çıkar fakat, sende kafada yok. Diyeceksin sen kımsın benı eleştiriyosun. :) haha :) 1. herkezin kişisel eleştirme hakkı vardır. 2. Sen benı tanıyosun bende senı ıyı tanıyorum. 3. İstiyosan beni eleştir çocuk şeylemeyeceğimi biliyosun? Çok yuklendım sana sanırım. :) Ama bunlar olan şeyler senın gıbı bı embesıle yakışacak cumleler aslında bunlar az gelır sana kufur etsek yakışır ama ne yapalım 10 yaşındakı sokakdakı çocuga sorsam hakkı hukuku bılır fakat senın gıbı bı amele anlamaz bunlardan :) Ve 10 yaşında olup 20 yaşındakı ınsanlara akıl vermende hiç bişeyi dğeiştirmez madem o ınsanların akılı yok anlıyorum. Sana zaten yetmıyor onuda anlıyorum. Ama benım karsıma geçip şu şöyle bu böyle olur laflarını etme :) Gürsele güvenıyosun? Sence onun gucu bana yetecekmıde o kadar dayanıyosun? Koş yetişdir kendısıne. Bu işler böyle yanı o kafayla bıyere varamazsın oyun içide bana zarar vereceğini sanan ameleler var _ şukadarcık bı zararınız dokunmadı lan :) Yetmez sızlere bu kadar yazı devamı gelecekdir.. Sözü size bırakıyorum cinsel organ hücrelerı :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri