kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Official Kostüm Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yeminle acıyorum size kreşten kaçmış gibisiniz aynı başkasının gamesini paylaşıyormuş :))) Sen 0dan kendine yeni game yazdında bizim mi haberimiz yok kardeş? Ne saçmalıyorsunuz allah aşkına Benim kimseye laf sokmaya çalışmak gibi bir niyetim yok

VKJgLJG.jpg

Laf sokmaya çalışan gayet belli oluyor ayrıca kardeşim seninle alakalı bir durum yokken atlaman senin taraf tuttuğunu ve yaşını belli ediyor.

Selam söylemeye değecek birisi bana bunu söyleseydi iletirdimde, gerek yok.

İçin rahat edecekse al buyur ;

Kendi yorumlarını neden sakladın? Gelip benim konuma yorum atana kadar ortada hiçbir şey yoktu. Official Kostüm Sisteminin olduğunu bilmediğini daha dün kanıtladın zaten herkese. Haklı çıkmaya çalışma çabalarından vazgeç istersen. Sayende BlackForce ile de dost olduk. Konuyu bilse öyle bir yorum atmazdı zaten açıkladım, şimdi keyfine bak.

Son düzenleme:
Official Diyipte Milleti Kandırıyorlar Kimse Maxmi'nin Yaptığı Gibi Yapamaz Kasmayın Zorlamayın İşte 1 Kişi Çıkıpta Paylaşsın Abi Yok İşte Yok Bükemediğiniz Bileği Öpüceksiniz :ka19:

artık kavgayı bıraksanız iyi olur çünkü sinirler iyice geriliyor.
Diğer konuda sırf tartışma uzamasın diye yazmayı bıraktım. Geldi burayada yorum atmaya başladı. Tartışma taraftarı değilim. Gelip konuya yorum atasıya kadar hiçbir şey yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri