xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Official Kostüm Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaXmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. Ücretli-Files bölümünde bir konu açtım. Fakat birileri gelip bir şeylerin linkini verdi. Açtığım konu şu idi ;

Konunun açılış tarihine bakabilirsiniz ; http://www.turkmmo.com/ucretli-files-pack-kurulum-isleri/2698046-official-kostum-sistemi.html .

Ben bu sistemi yapalı yaklaşık 1 hafta oldu. Fakat konuyu sabah saatlerinde açtım. Aklımda satmak yoktu.

Zaten warezde olduğunu bizde biliyoruz ama amaç ne ise anlayamadım. Madem linkini verdi ben de size aynen buraya koyacağım yapabilen varsa helal olsun, ben zaten yaptım sistemi. Yani her şey dosya ile bitmiyor bunu anlatmak istiyorum. Bana karşı yapılan bu yorumu saygısızlık olarak nitelendiriyorum. Değerlendirme size kalmış.

Öncelikle ss'leri atıyorum ;

Official Kostüm Sistemindende bir ss ;

Bu aradaş konuya gelip yorum atmış, benimde arkadaşa cevabım burada

Hayırlı satışlar, Ücretsiz warez'de, forumlar'da kısacası ortalıkta gezen şeyleri ücretli olarak satmaya çalışmak yakışmıyor.

Blackyuko costume lib:
34083 DB:
34083 Game:
Revision 36K Client:

Lib olduğunu kim söyledi? Ayrıca Blackyuko'yu kullanmıyorum. Bunların piyasada olduğu zaten aşikar. Official Kostüm Sistemi diye paylaşılan bir konu göster bana? Kusura bakma ama kaçınız yaptı bu sistemi? Buraya gelip link vermişsin. Kostüm Sistemini yapıp paylaşan olur tamam derim ama ortada ne yapan var ne de bir ss atan. Bu dosyaları burada link olarak vermen hiçbir şeyi değiştirmiyor. Bu dosyalar paylaşılalı neredeyse ay olacak. Yapıp gösterseydiniz. Bunları nasıl kullanacağını bilmedikten sonra neye yarar. Ne bir konudan yararlandım ne de bir anlatımdan üstelik Kostüm Sistemi Official olarak paylaşılmamışken yaptım. Yani bilip bilmeden atlamamanı tavsiye ederim, iyi forumlar.

Aradan 1 ay geçmiş üstelik Official Kostüm Sistemini paylaşan yok, yapan yok. Konuya gelip saçma sapan yorum atıyor. Sadece Mekan35 adlı arkadaşta gördüm bir de kendim de. Buyrun dosyalar .

Arkadaş konuya az item proto ve quest eklemiş hala beni güldürüyor .

Haklısın dostum birkaç şeyi koymadım nasılsa sendekide tam değil diye madem tam eksiksiz olsun istiyorsun konuya efsun için questler ve type28 item protoda eklendi bakalım artık ne bahane bulacaksın. Gönül isterdiki pasha37 yazılı bir ss atmak ama malesef pc vpc çalıştırmadığı için gönderemiyorum zaten azıcık bu işten anlayan biri varsa anlar eksik olmadığını, bu arada JiN ile şuan facebook'tan sohbet ediyoruzda selamı var sana ayrıca senin gibi kolpa adamlar için bu bile fazla:ka19:
Jin öğrettiyse tabi . Ben kimseden yardım almadan kendim yaptım. Milletin bildikleriyle nereye kadar ilerlemeyi düşünüyorsun. Kostüm Sisteminde quest yok keyfinize bakın. Az önce dosyalar eksikti. Game , db ve item proto ile bitmiyor iş. JiN'e aleyküm selam sende söyle köşeye sıkışınca başkalarımı imdadına düştü. JiN'e de Epvp de Tim verdi artık kim verdiyse Metin2 SG files'ini. 1000 TL den satıyorlarmış çok güldüm. Doğruları söyleyince kolpa adam oluyoruz. Fazla demişsin ne fazla benim bir kaybettiğim bir şey yok kazandığım bir şey yok. Sen kendini düşürdün buda benim için yeter.

+ Kostüm Sisteminde bir tane bile quest yok bu birincisi

+ Questerin içeriğine hiç göz atmamışsın güldürdün yine beni. O questlerde remove komutu var dikkatini çekerim. Yani hiçbir işe yaramaz. Zaten questsiz çalışıyor sistem. Fail fail fail Pasha37 bu da ikincisi.

+ Sendeki tam değil demişsin daha Kostüm Sisteminde hangi dosyaların olduğunu bilmiyen adam tam olup olmadığını nereden anladı acaba

+ JiN senide oynatmış istese verirdi dosyaları quest varmıymış benim bildiğim JiN böyle hatalar yapmaz

Bir de Metin2Türkiye serverinda ki herhangi bir oyuncunun ss'si yani TR serverindan bir ss'yi konuya dahil etmiş . Yani kendine ait bir ss değil.
Bak ben kendime ait ss'yi verdim yukarı da ama. Bugünden sonra yapabilirsen yap. Zaten umrumdada olmaz. Ben açıkladım her şeyi gerisi muamma.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Ücretli Files bölümünde bir konu açtım. Fakat birileri gelip bir şeylerin linkini verdi. Açtığım konu şu idi ; http://www.turkmmo.com/ucretli-files-pack-kurulum-isleri/2698046-official-kostum-sistemi.html . Zaten warezde olduğunu bizde biliyoruz ama amaç ne ise anlayamadım. Madem linkini verdi ben de size aynen buraya koyacağım yapabilen varsa helal olsun, ben zaten yaptım sistemi. Yani her şey dosya ile bitmiyor bunu anlatmak istiyorum. Bana karşı yapılan bu yorumu saygısızlık olarak nitelendiriyorum. Değerlendirme size kalmış.

Öncelikle ss'leri atıyorum ;

Official Kostüm Sistemindende bir ss ;

Bu aradaş konuya gelip yorum atmış, benimde arkadaşa cevabım burada

Lib olduğunu kim söyledi? Ayrıca Blackyuko'yu kullanmıyorum. Bunların piyasada olduğu zaten aşikar. Official Kostüm Sistemi diye paylaşılan bir konu göster bana? Kusura bakma ama kaçınız yaptı bu sistemi? Buraya gelip link vermişsin. Kostüm Sistemini yapıp paylaşan olur tamam derim ama ortada ne yapan var ne de bir ss atan. Bu dosyaları burada link olarak vermen hiçbir şeyi değiştirmiyor. Bu dosyalar paylaşılalı neredeyse ay olacak. Yapıp gösterseydiniz. Bunları nasıl kullanacağını bilmedikten sonra neye yarar. Ne bir konudan yararlandım ne de bir anlatımdan üstelik Kostüm Sistemi Official olarak paylaşılmamışken yaptım. Yani bilip bilmeden atlamamanı tavsiye ederim, iyi forumlar.

Anlatıgı gbii yaptım ama olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri