Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Pasha37 hadi kardeşim uza burdan. Sen daha kostüm nerdir araştırırken biz çoktan onları satıyorduk şimdi tutmuş onun bunun gamesini libini paylaşıyor hadi sen yaparsın hava atarsın anladımda başkasının yaptığı şeyle hava atmak veya birine laf sokmak gerçekten saçma. Bu arada Onura selamımı söyle.
Onur'a benden bir selam daha olsunPasha37 hadi kardeşim uza burdan. Sen daha kostüm nerdir araştırırken biz çoktan onları satıyorduk şimdi tutmuş onun bunun gamesini libini paylaşıyor hadi sen yaparsın hava atarsın anladımda başkasının yaptığı şeyle hava atmak veya birine laf sokmak gerçekten saçma. Bu arada Onura selamımı söyle.
Pasha37 hadi kardeşim uza burdan. Sen daha kostüm nerdir araştırırken biz çoktan onları satıyorduk şimdi tutmuş onun bunun gamesini libini paylaşıyor hadi sen yaparsın hava atarsın anladımda başkasının yaptığı şeyle hava atmak veya birine laf sokmak gerçekten saçma. Bu arada Onura selamımı söyle.
Yeminle acıyorum size kreşten kaçmış gibisiniz aynı başkasının gamesini paylaşıyormuş
)) Sen 0dan kendine yeni game yazdında bizim mi haberimiz yok kardeş? Ne saçmalıyorsunuz allah aşkına Benim kimseye laf sokmaya çalışmak gibi bir niyetim yok
Laf sokmaya çalışan gayet belli oluyor ayrıca kardeşim seninle alakalı bir durum yokken atlaman senin taraf tuttuğunu ve yaşını belli ediyor.
Selam söylemeye değecek birisi bana bunu söyleseydi iletirdimde, gerek yok.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)