Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Official kostüm sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koray'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Jin öğrettiyse tabi . Ben kimseden yardım almadan kendim yaptım. Milletin bildikleriyle nereye kadar ilerlemeyi düşünüyorsun. Kostüm Sisteminde quest yok keyfinize bakın. Az önce dosyalar eksikti. Game , db ve item proto ile bitmiyor iş. JiN'e aleyküm selam sende söyle köşeye sıkışınca başkalarımı imdadına düştü. JiN'e de Epvp de Tim verdi artık kim verdiyse Metin2 SG files'ini. 1000 TL den satıyorlarmış çok güldüm. Doğruları söyleyince kolpa adam oluyoruz. Fazla demişsin ne fazla benim bir kaybettiğim bir şey yok kazandığım bir şey yok. Sen kendini düşürdün buda benim için yeter.

Benim kimseden yardım aldığım yok güzelim, 5 yıldır tekim sizin gibi dünkilerin ağzına düşecek adam değilim.Senin acınası halini konuşuyorduk :) Quest olmadan neren ile efsun atadığını merak ediyorum neyse sana nasıl yapıldığını öğretcek değilim, kuyruğun sıkışınca laftan lafa uç. Al ozaman bu kıyağımı unutmazsın bahsettiğin 1000 TL lik files Sen warez'deki şeyi satmaya çalışıp kazanç elde etmeyi düşünmek yerine adam gibi paylaşsaydın bugün bu şekilde konuşuyor olmazdık.

Benim kimseden yardım aldığım yok güzelim, 5 yıldır tekim sizin gibi dünkilerin ağzına düşecek adam değilim.Senin acınası halini konuşuyorduk :) Quest olmadan neren ile efsun atadığını merak ediyorum neyse sana nasıl yapıldığını öğretcek değilim, kuyruğun sıkışınca laftan lafa uç. Al ozaman bu kıyağımı unutmazsın bahsettiğin 1000 TL lik files Sen warez'deki şeyi satmaya çalışıp kazanç elde etmeyi düşünmek yerine adam gibi paylaşsaydın bugün bu şekilde konuşuyor olmazdık.
Dostum daha fazla konuşma istersen sana neyin ne olduğunu gösterdim zaten. Warezdeki şey dediğini daha kendin yapamıyorsun. Quest yok diyoruz adam konuya quest ekliyor . Sana diyecek bir sözüm yok. Warezde Official Kostüm Sistemi diye bir konu yok. Laf'tan lafa uçmuyorum. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar o misal işte. İşime yaramaz millet SG Files'i kullanırken ben kendim yapıyordum. Onurcan millete 1000 TL felan diyor. Sende burada link paylaşıyorsun hayret. Ayıp diye buna derler işte . Verdiğin link zaten 1 aydır ortalıkta. İyi forumlar .

Son düzenleme:
Dostum daha fazla konuşma istersen sana neyin ne olduğunu gösterdim zaten. Warezdeki şey dediğini daha kendin yapamıyorsun. Quest yok diyoruz adam konuya quest ekliyor . Sana diyecek bir sözüm yok. Warezde Official Kostüm Sistemi diye bir konu yok. Laf'tan lafa uçmuyorum. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar o misal işte. İşime yaramaz millet SG Files'i kullanırken ben kendim yapıyordum. Onurcan millete 1000 TL felan diyor. Sende burada link paylaşıyorsun hayret. Ayıp diye buna derler işte . Verdiğin link zaten 1 aydır ortalıkta. İyi forumlar .

Onurcan veya birbaşkasinin ne sattigi nekadara sattigi ilgilendirmez kardes kendindn emin oraya bi laf attin 1000tl lik files satiyor diye bende verdim sana madem warez de official kostum sistemi yok ozaman bunada lite dersin sen neyse cocuk gibi laf yetistircek degilim birde faceme gelmis maxmi pasha37ye kapak yapti felan yaziyorsun yasina veriyorum artik ama yakismiyor kardes

Onurcan veya birbaşkasinin ne sattigi nekadara sattigi ilgilendirmez kardes kendindn emin oraya bi laf attin 1000tl lik files satiyor diye bende verdim sana madem warez de official kostum sistemi yok ozaman bunada lite dersin sen neyse cocuk gibi laf yetistircek degilim birde faceme gelmis maxmi pasha37ye kapak yapti felan yaziyorsun yasina veriyorum artik ama yakismiyor kardes
Pro-Area official değil yani Orjinal değil. Remove komutu var diye kaç kere söyleceğim. Orjinal Sistemde quest yok. O zaman Official diye konu açmayacaksın dostum. Gerekli adamlara gerektiği gibi cümle kurarız. Bu benim çocukluğum değil, senin gibi birine ancak böyle laf anlatılabileceği içindir. Sen artık yorum atma muhattabım olacak biri değilsin. Evet kapak yaptım var mı ötesi. Bu kadar basit.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri