noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Official kostüm sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koray'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

35000726_015726.jpg

Bazı arkadaşlar forumun bazı yerlerinde ve bazı başka forumlarda bunu satmaya çalışıyor, hiç yakıştıramadım açıkcası. Warez'e düşeli yıllar oluyor nasılsa paylaşılmıştır diye koymamıştım ama demekki hala olmayanlar var.

Blackyuko costume lib:
34083 DB:
34083 Game:
Revision 36K Client:

Fazla bakmadım daha önceden açıldıysa silinebilir.

Yapıma geçmeden önce eski dosyaların yedeğini almayı unutmayın, herhangi bir veri kaybında sorumluluk kabul etmem.
Yapımı:
DB ve GAME yi usr/game/share'de ki eski game ve db ile değiştirin
Lib'i usr/game/share dizinine atıp puttyden oyunu açarken lib'i okutun
Client'i eski kullandığınız client ile değiştirip oyuna girin

DB, GAME, Lib'i değiştirdikten sonra dosya izinlerini 777 yapın.

Kurdum ama çalışmıyor... boşa ümitlenmeyin

35000726_015726.jpg

Bazı arkadaşlar forumun bazı yerlerinde ve bazı başka forumlarda bunu satmaya çalışıyor, hiç yakıştıramadım açıkcası. Warez'e düşeli yıllar oluyor nasılsa paylaşılmıştır diye koymamıştım ama demekki hala olmayanlar var.

Blackyuko costume lib:
34083 DB:
34083 Game:
Revision 36K Client:

Fazla bakmadım daha önceden açıldıysa silinebilir.

Yapıma geçmeden önce eski dosyaların yedeğini almayı unutmayın, herhangi bir veri kaybında sorumluluk kabul etmem.
Yapımı:
DB ve GAME yi usr/game/share'de ki eski game ve db ile değiştirin
Lib'i usr/game/share dizinine atıp puttyden oyunu açarken lib'i okutun
Client'i eski kullandığınız client ile değiştirip oyuna girin

DB, GAME, Lib'i değiştirdikten sonra dosya izinlerini 777 yapın.

Dostum kendi ss'ni atsana sen. Pasha37 nick'iyle ss bekliyorum . Kendin yaptın mı bir ss at hele. Eksik paylaşım artı bu sistem böyle değil. Sadece bu dosyaları kullanarak bu sistemi asla yapamazsınız.. Kısaca fail.

Dostum kendi ss'ni atsana sen. Pasha37 nick'iyle ss bekliyorum . Kendin yaptın mı bir ss at hele. Eksik paylaşım artı bu sistem böyle değil. Sadece bu dosyaları kullanarak bu sistemi asla yapamazsınız.. Kısaca fail.

Haklısın dostum birkaç şeyi koymadım nasılsa sendekide tam değil diye madem tam eksiksiz olsun istiyorsun konuya efsun için questler ve type28 item protoda eklendi bakalım artık ne bahane bulacaksın. Gönül isterdiki pasha37 yazılı bir ss atmak ama malesef pc vpc çalıştırmadığı için gönderemiyorum zaten azıcık bu işten anlayan biri varsa anlar eksik olmadığını, bu arada JiN ile şuan facebook'tan sohbet ediyoruzda selamı var sana ayrıca senin gibi kolpa adamlar için bu bile fazla:ka19:

Haklısın dostum birkaç şeyi koymadım nasılsa sendekide tam değil diye madem tam eksiksiz olsun istiyorsun konuya efsun için questler ve type28 item protoda eklendi bakalım artık ne bahane bulacaksın. Gönül isterdiki pasha37 yazılı bir ss atmak ama malesef pc vpc çalıştırmadığı için gönderemiyorum zaten azıcık bu işten anlayan biri varsa anlar eksik olmadığını, bu arada JiN ile şuan facebook'tan sohbet ediyoruzda selamı var sana ayrıca senin gibi kolpa adamlar için bu bile fazla:ka19:
Jin öğrettiyse tabi . Ben kimseden yardım almadan kendim yaptım. Milletin bildikleriyle nereye kadar ilerlemeyi düşünüyorsun. Kostüm Sisteminde quest yok keyfinize bakın. Az önce dosyalar eksikti. Game , db ve item proto ile bitmiyor iş. JiN'e aleyküm selam sende söyle köşeye sıkışınca başkalarımı imdadına düştü. JiN'e de Epvp de Tim verdi artık kim verdiyse Metin2 SG files'ini. 1000 TL den satıyorlarmış çok güldüm. Doğruları söyleyince kolpa adam oluyoruz. Fazla demişsin ne fazla benim bir kaybettiğim bir şey yok kazandığım bir şey yok. Sen kendini düşürdün buda benim için yeter.

+ Kostüm Sisteminde bir tane bile quest yok bu birincisi

+ Questerin içeriğine hiç göz atmamışsın güldürdün yine beni. O questlerde remove komutu var dikkatini çekerim. Yani hiçbir işe yaramaz. Zaten questsiz çalışıyor sistem. Fail fail fail Pasha37 bu da ikincisi.

+ Sendeki tam değil demişsin daha Kostüm Sisteminde hangi dosyaların olduğunu bilmiyen adam tam olup olmadığını nereden anladı acaba

+ JiN senide oynatmış istese verirdi dosyaları quest varmıymış benim bildiğim JiN böyle hatalar yapmaz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri