Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Serverkur - BüyükWeb Hangisi Neden?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umutss123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Sizin tercihiniz hangisi ?

• BüyükWEB

• Serverkur

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bilmezsiniz çünkü bir kibrimiz yok ama siz burada firma diye geçinen kişileri gerçekten biliyor olsaydınız neden böyle bir tavır takındığımı anlardınız, geçen sene 4-5 firma ile tartıştım şuan hiç biri piyasada yok biz bir şeyleri bilerek böyle konuşuyoruz.

haklılık payınız var.Geçen senede böyle bir tartışmaya şahit olmuştum dediğiniz gibi firma kapattı :) makina olarak sorunsuzsunuz.Kabul ama diğer firmaların kampanyaları cazip geliyor açıkçası.Şahsi görüşüm.Teşekkürler

Okuduğum Yorumlara Bakarsa Büyükweb KALİTESİ BELLİ OLUYOR.

ZATEN BEN TEK DÜŞÜNDĞÜM BİLİŞİM BÜYÜKWEB.

AMA FİLESLERİ BİRAZ KÖTÜ SADECE.

ŞİKAYET KONUSUNUZ GÖRMEDİM.

büyük web'in verdigi domain çok kötü server kur'u tercih et

Seninde diğer konulardaki yorumlarına bakarak ServerKur yalakası olduğun tespit edildi ;) Eğer bir sanal sunucu kaliteli ise devamı gelir , bu sektörde AYLIK tecrübe mi YILLIK tecrübe mi önemli önce ona bakılmalı ...Filesler çok rahat değişebilir bundan kolay bir iş yoktur bu sektörde ki bunu herkes bilir . Oyunundaki files istediği kadar sağlam olsun makinen berbat ise yapmış olduğun her şey boşa gider bunu unutmayın ;) BüyükWeb'i tercih etmelisiniz diye düşünüyorum . Sadece BüyükWeb için de değil kimin makinesi ve filesi doğru orantıda sağlam ise o firma ile çalışın .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri