berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

windows 7 problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan memoli301
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 454

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar benim bir problemim var pc yi 2 gün önce xp den windows 7 yaptım xp de iken dvd veya cd taktığımda sorunsuz bi şekilde çalışıyodu ama şuan windows 7 de cd yi taktığımda hemen açıyor çalışıyor fakat dvd taktığımda 10 dk da anca algılıyo fakat açtığında sorun çıkartıyo mesela assassins creed dvd si taktım 10 dk da algıladı sonra setup a tıkladığımda geçerli bir win32 uygulaması değil diyor bu arada bilgisayrım windows 7 professional 32 bit lütfen yardımcı olun yoksa xp yapıcam bütün dvd lerde bu sorun var şimdiden teşekkürler.
index.php

Arkadaşlar benim bir problemim var pc yi 2 gün önce xp den windows 7 yaptım xp de iken dvd veya cd taktığımda sorunsuz bi şekilde çalışıyodu ama şuan windows 7 de cd yi taktığımda hemen açıyor çalışıyor fakat dvd taktığımda 10 dk da anca algılıyo fakat açtığında sorun çıkartıyo mesela assassins creed dvd si taktım 10 dk da algıladı sonra setup a tıkladığımda geçerli bir win32 uygulaması değil diyor bu arada bilgisayrım windows 7 professional 32 bit lütfen yardımcı olun yoksa xp yapıcam bütün dvd lerde bu sorun var şimdiden teşekkürler.
index.php

Windows sisteminde hata olabilir.Ki öyle gibi gözüküyor win32 dediğine göre.Yani birkez daha format at olmazsa xp'ye geçmen gerekebilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri