PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Pbdo-bot müjde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasan314434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 722

hasan314434

Level 5
TM Üye
Konular
30
Reaksiyon Skoru
44
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pbdo-bot resmi sitesinden yapılan açıklama yakında açıçaklar galiba bugün paylaşılmış

link

Açıklama türkçeye çeviremedim.

I have to say, it's been a while since I've posted around here or even seen half of you!

Whilst it has been a quiet month, I thought it would be good to give a small update on what we are doing. We've come up with a few different ideas on how to tackle the situation (one of which involves writing an ENTIRE SWF decompiler in C# :3). For now, I plan to implement a simple one, however we do plan to develop a more solid solution for our issue. Mr.Smith and I are currently working through it all and hope to have some sort of a demo or even a screenshot for you guys soon, but no holding your breaths. Once PBDO-Bot is back online, we have considered in the past rewriting most of the bot. If the other members of the team aren't up for that challenge then I certainly am, so look forward to good things coming from the bot in the future!

That's enough from me ;)
-jD

Bilgilendirme için teşekkürler

İbot almıstım tamda param boşa gider açılırsa :D

Söylemek zorunda, ben burada gönderdiniz bu yana bir süre oldu hatta yarısı! Görmüş bu olsa sakin bir ay oldu, bunu biz ne yaptığını küçük bir güncelleme vermek için iyi olacağını düşündüm. Biz (: 3 C # bir TÜM SWF decompiler yazma içerir bunlardan biri) durumla başa çıkmak için nasıl bir kaç farklı fikirleri ile geldim. Şimdilik, basit bir uygulama planı, ancak bizim sorun için daha sağlam bir çözüm geliştirmek planlıyoruz. Mr.Smith ve ben şu anda tüm üzerinden çalışan ve yakında bir demo çeşit hatta çocuklar için bir ekran görüntüsü için umut, ama sizin nefes düzenliyoruz. PBDO-Bot yeniden çevrimiçi olduğunda, biz bot çoğu yeniden geçmişte kabul var. Ekibin diğer üyeleri o zaman ben kesinlikle olduğumu meydan okumaya hazır değilseniz, bu nedenle gelecekte bot gelen iyi şeyler bekliyoruz! Bu benden yeterli -jD Çevirici akar :d

Kısaca özetlemek gerekirse:Küçük bir güncelleme yapmanın iyi olduğunu düşündüm.Bu durumla başa çıkmak için farklı fikirler düşündüm.Şimdilik basit bit uygulama ancak sorun için çok daha iyi bir çözüm planlıyoruz. Falan filan benim o çeviriden çıkarttığım bu kadar :D İngilizcem bitti ben gideyim artık :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri