- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet Ben Google Chrome 'u Duyduğumda İndirmiştim Ve Tam Bana Göre Bir Tarayıcı Demiştim Özellikleri Gerçekten Saymakla Bitmez Geçen Günlerde Farkettim Bazen İnternet Zaman Aşımına Kapılınca Bazı Siteler Gözükmüyor Ve Google 2 Seçenek sunuyor :
Aşağıda bazı önerileri görebilirsiniz:
Bu web sayfasını daha sonra yeniden yükle.
Web sayfasının Google'da önbelleğe alınmış bir kopyasını görüntüleyin
Önbellek İse Googlenin Oluşturmuş Olduğu Proxy Web Sitedir Yani Google Chrome Tamamen Professioneldir Sizin O Sitede Yasaklanmış Olduğunuzu Düşünerek Sizi Proxyden Siteye Sokmayı Deniyor Örneğin TTNET Vitaminin Çocuk Koruma Programı Eğer Bu Koruma Sağlanan Çocuk - Kişi Google Chrome ' u Kullanıyorsa Yasaklanan Site Açılmayacaktır Ama Önbellekden Yükle Dediği Zaman Açılacaktır
Yani Buda Programcıları Zorlayan Birşeydir Google Chrome Gerçekten Çok Profesyonel Hazırlanmış...
Aşağıda bazı önerileri görebilirsiniz:
Bu web sayfasını daha sonra yeniden yükle.
Web sayfasının Google'da önbelleğe alınmış bir kopyasını görüntüleyin
Önbellek İse Googlenin Oluşturmuş Olduğu Proxy Web Sitedir Yani Google Chrome Tamamen Professioneldir Sizin O Sitede Yasaklanmış Olduğunuzu Düşünerek Sizi Proxyden Siteye Sokmayı Deniyor Örneğin TTNET Vitaminin Çocuk Koruma Programı Eğer Bu Koruma Sağlanan Çocuk - Kişi Google Chrome ' u Kullanıyorsa Yasaklanan Site Açılmayacaktır Ama Önbellekden Yükle Dediği Zaman Açılacaktır
Yani Buda Programcıları Zorlayan Birşeydir Google Chrome Gerçekten Çok Profesyonel Hazırlanmış...
- Konular
- 242
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- -53
- DevLira
- 0
GzL PayLasım SaoL
- Konular
- 59
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- -50
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)