Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Selamlar Arkadaşlar Server Files Editlicem bunın İçin Bilişim Destegine İhtiyacım Var Yardımlarınızı Esirgemeyin.
Not : İsterse Bilişime Verebilirim Filesi.
Selamlar Arkadaşlar Server Files Editlicem bunın İçin Bilişim Destegine İhtiyacım Var Yardımlarınızı Esirgemeyin.
4 Gb 45 TL kampanyası bitmiştir.
1 Gb 26,00 TL 'den Başlayan Fiyatlarla .
Yeni konu linki : Yaz Kampanyası UmutNetwork'dan | 1 GB SANAL SUNUCU 26,00 TL
Son düzenleme:
Merhabalar , 15 Liraya 1 gb metin2 sunucusu satmaktayız, tanınmak için.
Makul bir fiat isterseniz iletişime geçebilirsiniz.
Kardeşim adam ne diyor sen ne diyorsun ..? adam files editleyecek onun için ücretsiz sunucu sağlayabilecek bir firma arıyor filesi ona vermek karşılığında sen hala satabiliriz diyorsun konuyu anlamadan kopyala yapıştır yapıyorsunuzya ne diyelim..
Kardeşim adam ne diyor sen ne diyorsun ..? adam files editleyecek onun için ücretsiz sunucu sağlayabilecek bir firma arıyor filesi ona vermek karşılığında sen hala satabiliriz diyorsun konuyu anlamadan kopyala yapıştır yapıyorsunuzya ne diyelim..
beni güldürdün ya allah'da seni güldürsün.Ben okudum 1 gb 'ye 15 TL 'ye satıyoruz sırf tanınmak için gelmiş burda laga luga yapıyosun bak bakalım diğer yorumlarıma kopyala yapıştırmış gece gece güldürdün Allah'ta seni güldürsün.
beni güldürdün ya allah'da seni güldürsün.
Ben okudum 1 gb 'ye 15 TL 'ye satıyoruz sırf tanınmak için gelmiş burda laga luga yapıyosun bak bakalım diğer yorumlarıma kopyala yapıştırmış gece gece güldürdün Allah'ta seni güldürsün.
İşte sizin gibi çocuklar var diye yaş kuralları var forumlarda ama dinlemiyorsunuz ki... daha doğru düzgün cevap veremiyorsun ..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)