HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
şu konuyu incelermisin kardeş,
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...etin2-sunucusu-alicam-bilisimciler-iceri.html
Merhaba, anlatmak istediğim bu biz müşteriye uyumlu server ve istediklerini yapmıyoruz yapma şansımız yok.
www.buyukweb.com/metin2-server.php burada detaylı anlatım mevcut site ftp sinide vermekteyiz müşteri kendi oyununu kendisi uğraşarak geliştirebilir ancak biz oyun içi ve diğer konularda destek vermeye kalkarsa fiyatları 2 katına çıkartmamız gerekir ve bu oranda da müşteri azalır.
Merhaba, anlatmak istediğim bu biz müşteriye uyumlu server ve istediklerini yapmıyoruz yapma şansımız yok.
www.buyukweb.com/metin2-server.php burada detaylı anlatım mevcut site ftp sinide vermekteyiz müşteri kendi oyununu kendisi uğraşarak geliştirebilir ancak biz oyun içi ve diğer konularda destek vermeye kalkarsa fiyatları 2 katına çıkartmamız gerekir ve bu oranda da müşteri azalır.
istediğim tek şey oyun içi efsun botu ve autopackta benim vereceğim isimdeki amblemin olması ,başkada bişey yok yani

istediğim tek şey oyun içi efsun botu ve autopackta benim vereceğim isimdeki amblemin olması ,başkada bişey yok yani![]()
Tek şey olup olmaması fark etmiyor sizin gibi 40 kişi bir şey istese ki hiç bir zaman bir şey ile sınırlı kalmaz biz bunları yıllarca tecrübe ederek oluşturduk.
Eskiden oyun içi destekte veriyorduk hiç bir zaman tek istekle veya isteklerle bitmiyor maalesef.
Bir kere yapıp sonra yapmazsanız da daha kötü oluyorsunuz o yüzden biz açıkca her şey standart böyle sağlamaktayız diyoruz sonra ne müşteri nede biz üzülelim diye.
Arkadaşlar lütfen fake hesaplardan yorum atmayın, bildiğiniz en iyi bilişim hangisi ?
omakbilisimi ziyaret et derim skypeden adamlar anasunucuyu gösteriyor tüm referanaslar vs.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)