- Konular
- 2
- Online süresi
- 8h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 494
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar test etmek ve files yapmak için source eyani kaynak dosyaları olan güvenilir files önerebilirmisiniz, ben yıllar sonra tekrar yeniden başladım çoğu şeyi unutum, en çok kullanılan yada en iyi ve en stabil bildiğiniz önerebileceğiniz files varsa yazarsanız çok sevinirim
iyi forumlar...
iyi forumlar...
- Konular
- 9
- Online süresi
- 6d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 83
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 2,800
- DevLira
- 0
1-99 Old School Yapı Forum İçin Benden Bir Hediye Source + Fix Atılmış Hali
Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar. Forumda daha önce 1–99 old school files paylaşımı yapan konunun kapatılması sebebiyle, dosyaları bu başlık altında paylaşma kararı aldım. Paylaşılan filesin altyapısı, forumu kullanan birçok kişinin de bildiği üzere geçmişte farklı sürümlerle dolaşmış...
- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,797
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,773
- DevLira
- 154
Merhaba hoşgeldin yeni başladıysan mümkünse full sistemli hazır filesler değil düz ve sistemsiz bir alt yapıdan başlaMerhaba arkadaşlar test etmek ve files yapmak için source eyani kaynak dosyaları olan güvenilir files önerebilirmisiniz, ben yıllar sonra tekrar yeniden başladım çoğu şeyi unutum, en çok kullanılan yada en iyi ve en stabil bildiğiniz önerebileceğiniz files varsa yazarsanız çok sevinirim
iyi forumlar...
temel yapıyı oturt sonra sistemleri tek tek kendin ekle
hem unuttuklarını daha hızlı toparlarsın hem de neyin nerede olduğunu bilerek ilerlersin
- Konular
- 2
- Online süresi
- 8h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 494
- DevLira
- 0
teşekkür ederim...Merhaba hoşgeldin yeni başladıysan mümkünse full sistemli hazır filesler değil düz ve sistemsiz bir alt yapıdan başla
temel yapıyı oturt sonra sistemleri tek tek kendin ekle
hem unuttuklarını daha hızlı toparlarsın hem de neyin nerede olduğunu bilerek ilerlersin
ben
Martysama v5.8 Server Files - LİTE Mali Multilanguage + ULTİMATE İkarus Offline Shop v2 - (PAYLAŞILAN EN GÜNCEL SÜRÜM)
SOURCE FİLES VE SİSTEM BİLGİLERİ Martysama Server Files v5.8 + Source (Sonraki sürümler: v5.9 - v6.0) İkarus Offline Shop v2 ULTİMATE SÜRÜM! --(Basic - Pro - Ultimate) Mali Multi Language ULTİMATE SÜRÜM! --(Lite - Premium - Ultimate) SÜRÜM BİLGİLERİ FreeBSD 14.0 MariaDB 10.11...
şimdi
Razuning V5 - Mainline Source ( Altyapı Files Buglar Fixlendi )
Herkese Merhaba, ben @Razuning V1-V2-V3-V4 gibi seriler çıkarttım V4'e kadar diğerleri tamamen deneme yanılmaydı ama yine de iyiydi. V4'de çok fazla tuttu çok fazla insan kullandı çok geri dönüş aldım bunun için herkese teşekkür ederim. V5'i çıkarttım çoğu ölü kodu kaldırmıştım bir iki düzenleme...
bu nasıl sizce ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)