melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hangi filesi kullanmalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DEVNANOTEK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 242

DEVNANOTEK

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
8h 5m
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
8
MmoLira
494
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar test etmek ve files yapmak için source eyani kaynak dosyaları olan güvenilir files önerebilirmisiniz, ben yıllar sonra tekrar yeniden başladım çoğu şeyi unutum, en çok kullanılan yada en iyi ve en stabil bildiğiniz önerebileceğiniz files varsa yazarsanız çok sevinirim

iyi forumlar...

Merhaba arkadaşlar test etmek ve files yapmak için source eyani kaynak dosyaları olan güvenilir files önerebilirmisiniz, ben yıllar sonra tekrar yeniden başladım çoğu şeyi unutum, en çok kullanılan yada en iyi ve en stabil bildiğiniz önerebileceğiniz files varsa yazarsanız çok sevinirim

iyi forumlar...
Merhaba hoşgeldin yeni başladıysan mümkünse full sistemli hazır filesler değil düz ve sistemsiz bir alt yapıdan başla
temel yapıyı oturt sonra sistemleri tek tek kendin ekle
hem unuttuklarını daha hızlı toparlarsın hem de neyin nerede olduğunu bilerek ilerlersin

Merhaba hoşgeldin yeni başladıysan mümkünse full sistemli hazır filesler değil düz ve sistemsiz bir alt yapıdan başla
temel yapıyı oturt sonra sistemleri tek tek kendin ekle
hem unuttuklarını daha hızlı toparlarsın hem de neyin nerede olduğunu bilerek ilerlersin
teşekkür ederim...

ben
bu files kurdum ma bunda arkakapı var sanırım mysql ve game siliniyor ve şifreleniyor fidye virüsü var bunda hemen bulaşıyor

şimdi
bunu deneyeceğim
bu nasıl sizce ?

Konu yeri yanlış Raporlandı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri