xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Hangi bilişimden alayım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LyDn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar lütfen fake hesaplardan yorum atmayın, bildiğiniz en iyi bilişim hangisi ?

Merhaba;

Şu son dönemlerde bilişimlere güven kalmadı ne yazık ki kardeşim.Şimdi ben sana bilişim önersem gidip,onlarda sana desteğini vermeyecekler ben suçlu olacağım.Ama sana tavsiyem turkmmo indexi üzerinde bilişim reklamları yapan bilişimler var onlardan almanı tavsiye ediyorum.

Aynı zamanda sana turkmmo indexinde reklamıda bulunan www.buyukweb.com`dan alım yapmanı öneririm ama bana güvenerek alma siteye bak araştır ondan sonra alım yapmanız tavsiye ediyorum.

Merhaba;

Şu son dönemlerde bilişimlere güven kalmadı ne yazık ki kardeşim.Şimdi ben sana bilişim önersem gidip,onlarda sana desteğini vermeyecekler ben suçlu olacağım.Ama sana tavsiyem turkmmo indexi üzerinde bilişim reklamları yapan bilişimler var onlardan almanı tavsiye ediyorum.

Aynı zamanda sana turkmmo indexinde reklamıda bulunan www.buyukweb.com`dan alım yapmanı öneririm ama bana güvenerek alma siteye bak araştır ondan sonra alım yapmanız tavsiye ediyorum.

Önerin için teşekkürler. Aslında güven kalmadı meselesi değil mesele.

Okullar tatil olunca çocuklarda firma(!) sahibi olarak piyasaya çıkıyor bizim gibi firmalar olanı söylüyor diğerleri ise oyunu alacak kişilerin gözünü boyuyor insanlarda bi bize bakıyorlar oyun içi destek yok yazıyor başka yere bakıyor ağam paşam siz ne isterseniz öyle olur diyor ve ödemesini yapıyor tabi sonra şikayet bölümünde ki konulara geliyor iş.

İnsanlar bunu kavrarlarsa eğer açılışı yaz dönemine gelen gayri resmi firmalardan alış veriş yapmamayı ve göz boyamalara kanmamayı öğrenirlerse o zaman piyasada minimum sorun maksimum memnuniyet yaşanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri