HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben zaten storagede ona tıklıyorum.. etrafı sarı oluyor.. ama onu nasıl paketlerime koyacağım onu bilmiyorum.. sorun da orada.. 

ben zaten storagede ona tıklıyorum.. etrafı sarı oluyor.. ama onu nasıl paketlerime koyacağım onu bilmiyorum.. sorun da orada..![]()
Arkadaşım sende 3 tane bomba olmalı. Nasıl 1 bombayı envantere koyuyorsan 2. ve 3. bombanın üstüne tıklayarak koyacaksın.!
işte o 3 bomba nerde.. o slotun üstüne mouseyi getirdiğimde orada yazıyorki use only search&destroy and ghost mode böyle bişeyler yazıyor.. yani sadece bu iki oyunda kullanılabilirmiş.. bu alanlarda deniyorum ama yine de olmuyor.. sana wersem yapabilir misin.. ??
Offf :S Arkadaşım bombayı satın alacaksın.!
Örnegin...; Sis bomb, Bomb ve flash bomb olacak çantanda... Onları koyacaksın ya :S Hazır gelmiyor yani...!
Örnegin...; Sis bomb, Bomb ve flash bomb olacak çantanda... Onları koyacaksın ya :S Hazır gelmiyor yani...!
ok anladım tamam peki o slot denen şey buna mı yarıyor.. 3 bombayı aynı çantada taşıyabilir miyim.. yani buna mı yarıyor o
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)