S 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

slot kullanımı.. lütfen yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cerberosss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

cerberosss

Level 7
TM Üye
Konular
81
Reaksiyon Skoru
79
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 25 Gün
Başarım Puanı
102
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar ben kastığım bi çarda 85 k gp ile çekiliş yaptım.. 2,5 sayfa silahım oldu ama 50 günlük de slot çıktı.. slot dediğim şey şu; üstünde 3 bombanın da resmi war.. her çekiliş yaptığımda süres artıyor ama kullanamıyorum.. lütfen kullanımını biren biri yardım etsin çok acil..
konu sabitlensin lütfen.. çok acilll..

yardım edene de rep werecem.. tabi ki rep wermeyi öğrendikten sonra ve werilebiliyorsa.. :D

Rep gücün 0 repin yok. +rep veriyim şimdi sana :)

Giriceksin envantere. İtemler bölümünü açıcaksın. Üstüne iki kere tıklayacaksın. Etrafı sarı yanacak :D Kullanacaksın. :D

abi öncelikle rep için teşekkürler..
senin dediğinin aynısını yapıyorum.. hatta şimdi etrafı da sarı yani kullanımda.. ama oyun içinde nasıl kullanacağımı bilmiyorum.. zaten onu soruyorum..

abi öncelikle rep için teşekkürler..
senin dediğinin aynısını yapıyorum.. hatta şimdi etrafı da sarı yani kullanımda.. ama oyun içinde nasıl kullanacağımı bilmiyorum.. zaten onu soruyorum..

3 tane bombayı 1. paketine koy.
Oyuna 1. paket ile gir.
Oyunda 1,2,3,4,5... tuşlarıyla silahları ve bombaları kullanabilirsin (ya da farenin ortasında dönen şeyle :D)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri