dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Over Bilişim Nasıldır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murat11513
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Araşdırdım bir iyi bir kötü diyenler var genel yorumlar 2012 yılına ait belki bir yıl içerisinde herşey deişmiş olabilir bu nedenle sizlere soruyorum.

Fark ettim kadarıyla site üzerinde files belirtmemişler canlı destekden sordumda bir kaç gün alır eklememiz demişlerdi 2 hafta oldu eklenmedi neyse ben fileslerini biliyorum.
özellikle bir filesleri çok hoşuma gitti...
ama bilişim güvenirliği benim için daha önde gelir :)

nese soru basit OVER BİLİŞİM NASIIL?

Veya Bildiniz En iyi Bilişimler.

Arkadaşlar Araşdırdım bir iyi bir kötü diyenler var genel yorumlar 2012 yılına ait belki bir yıl içerisinde herşey deişmiş olabilir bu nedenle sizlere soruyorum.

Fark ettim kadarıyla site üzerinde files belirtmemişler canlı destekden sordumda bir kaç gün alır eklememiz demişlerdi 2 hafta oldu eklenmedi neyse ben fileslerini biliyorum.
özellikle bir filesleri çok hoşuma gitti...
ama bilişim güvenirliği benim için daha önde gelir :)

nese soru basit OVER BİLİŞİM NASIIL?

Veya Bildiniz En iyi Bilişimler.

Fark ettinmi bilmiyorum ama teslimat süresinde sorun var hep sende 400 500 sw ile ugrassan sende gec verirsin Yogunluktan dolayı sw ni gec alabilirsin

Çok geç teslim ederler.Bi sorunun oldugunda ticket atarsın belki günler beklersin.Şu zaman ayarlarız derler ve beklersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri