- Katılım
- 14 Tem 2011
- Konular
- 18
- Mesajlar
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Benim oynadığım serverde dönüşümler çok basit baron ilahi var ama tritonlu adam beni yerle bir ediyor.Bu arada surayım ve çokta iyi bir çarım var. Savaşçı bir arkadaşım vardı sordum o da aynı şekil çok güçlü. Bu arada taşlar +8 e akdar gidiyor ama arakdaşımında +5 taşları benimde +5, çoğu savaşçıyı yeniyorum.Ama bazı savaşçıları ne hikmetse alamıyorum. Bazıları düz çok iyi giriyor. Bazıları skille çok iyi . Arkadaşım öfkeyi m1 yapmış aldığın zararı arttırdığı için. Aynı şekilde bir çar açtım yaptım yok olmuyor. Çok kötü oldu çar. Acaba sorun bende mi ki olduğunu sanmıyorum çok araştırdım. Yardımcı olacak arkadaş var mı : ) Önemli olan taktik vs. diyorlar anlamadım gitti.
- Katılım
- 3 Eki 2010
- Konular
- 2
- Mesajlar
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konu yanlıs yerde kardesim sura bölümüne aç ordakı uzmanlar cevaplarlar bir de efsunlarını kontrol et sura bölümünde bir çok konu var ordaki efsunları yap.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 35
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 67
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 53


