Merhaba,
2 gün önce Alyasoft'tan bir VDS server aldım. Her seferinde başıma aynı olay geliyor bıktım bir türlü düzeltemediler. Bir şekilde çözüyordum ben bu sorunu ama nasıl yaptığımı unuttum neyse.
Dropları 1000 yapıyorum karakter 70lv kızıl orman sonu exp vermiyor. Mob_Protodan değiştirmek istemiyorum. Doğru dürüst game dosyası da yok.
2 gün önce Alyasoft'tan bir VDS server aldım. Her seferinde başıma aynı olay geliyor bıktım bir türlü düzeltemediler. Bir şekilde çözüyordum ben bu sorunu ama nasıl yaptığımı unuttum neyse.
Dropları 1000 yapıyorum karakter 70lv kızıl orman sonu exp vermiyor. Mob_Protodan değiştirmek istemiyorum. Doğru dürüst game dosyası da yok.
Buyuk İhtimal o Files M2DEV'dir Yapıcak Bişey Yok mob_proto'dan Ayarlamanız Lazım . Game Degişirseniz Bayagı Sorunlar CIkartır.Merhaba,
Peki hocam nasıl yapacağımBuyuk İhtimal o Files M2DEV'dir Yapıcak Bişey Yok mob_proto'dan Ayarlamanız Lazım . Game Degişirseniz Bayagı Sorunlar CIkartır.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)