Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Yeni İtem düşürme Questini Paylaşıyorum
[/PHP]PHP:[PHP] quest item_drop begin state start begin when 20020.chat." İtem Düşürme Etkinliği " with pc.is_gm() begin if game.get_event_flag("item_open") == 0 then say(" Merhaba "..pc.get_name().." ") say(" İtem Düşürme Etkinliğini Başlatmak İstermisin? ") if select(" Evet "," Hayır ") == 2 then return end say(" Düşmesini İstediğiniz İtem ( İtem Idsi ) ") kill_item = tonumber(input()) or 0 if kill_item == 0 then say(" Geçersiz Bir Kod") return end say(" İtem Düşme Oranını Belirtin (1-100) ") kill_prozent = tonumber(input()) or 0 if kill_prozent == 0 then say(" Geçersiz Bir Oran Belirttiniz ") return end say(" Etkinlik Süresini Belirtin ( Dakika ) ") zeit = tonumber(input()) or 0 if zeit == 0 then say(" Geçersiz Bir Süre") return end game.set_event_flag("item_time", get_time()+zeit*60) game.set_event_flag("item_open", 1) notice_all(" İtem Düşürme Etkinliği Başladı! ") notice_all(" Şuan Düşen İtem : "..item_name(kill_item).." ") notice_all(" Etkinlik Süresi : "..zeit.." Dakika") else say(" Eventi Bitirmek İstiyormusun? ") if select(" Evet ", " Hayır ")==2 then return end game.set_event_flag("item_open", 0) kill_prozent, kill_item = nil, nil notice_all(" İtem Düşürme Etkinliği Bitti! ") end end when kill with game.get_event_flag("item_open") == 1 and not npc.is_pc() begin if kill_prozent == nil then game.set_event_flag("item_open", 0) return end if game.get_event_flag("item_time") < get_time() then notice_all(" İtem Düşürme Etkinliği Bitti! ") game.set_event_flag("item_open", 0) kill_prozent, kill_item = nil, nil return end local s=number(1, 101-kill_prozent) if s==1 then game.drop_item_with_ownership(kill_item, 1) end end when login with game.get_event_flag("item_open") == 1 begin notice(" İtem Düşürme Etkinliği Aktif! ") notice(" Şuan Düşen İtem : "..item_name(kill_item).." ") end end end
Yukarıdaki kodu kopyalayıp metin belgesine yapıştırıyoruz
item_drop.quest olarak kaydediyoruz
daha sonra filezilladan
cd /usr/game/share/locale/turkey/quest ' in içine atıyoruz
Putty'e Gelip
cd /usr/game/share/locale/turkey/quest [ENTER]
./qc item_drop.quest [ENTER]
Yaparıyoz Ve Reboot Atıyoruz İşlem Tamamdır
Hocam Yapamadım Yardım Edermisin?
Hocam Yapamadım Yardım Edermisin?
Yukarıdakileri Aynısını yaptıysan olması lazım
Yapamadıysan