farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Wolfteam mi Crossfire mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan manibuba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

crossfire daha gercekci gardinin kafaya pompaliyla attim 60 lt. kan akti kurt hala yasiyo
ama crossfire de adam tek h.s. da gider ama mutansyon bölümü haric FOR EVER CroSSFiRe

crossfirecünkü silah aldin mi süresiz grafikler yüksek yabancı dil gelişimi saglar((bol bol küfrediyor iqneler)) veoyun parasi mi cekcwn karaktersinirsiz bunun gibi deil kurt aviymiş sacmalık bunlar bir oyna sende görürsün simdi wolfteam bölümünde actin ne yapacaksin birde croosfire hack bölümünde aç bakalıö wolf kolay cünkü bir kafeye giriyorum oynayanlarin cogu 8-11 yaş crossfire 18-26 yaş genellikle onlar oynqmayi biliyo

hayatımda hiç crossfire oynamadım ama her nette dolaştığımda çok fazla crossfire hackleriyle karşılaşıloyrum... Başlamaya deymez.. aslında wolfteamdada hile çok var ama o kadar değil bece

POİNTBLANK

ve wolfteama benzito fakat kurt yok :S
(Hilesi fazla değil ayda 1 çıkıyo 2 güne kapatılıyo)

COMBATARMY

Hilesi yok wolfteamın aynısı gibi silahları değişik ingilizce ve kurt yerine zombi var :)

Şeç beğen oyna <3

TAVSİYEM POİNTBLACK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri