R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

metin2 para nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan halileser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

şuandaki metin2 piyasası mağlum herkesin önerilerini taktiklerini ve yardımlarını bekliyorum?

İlk olarak bunu bilmeyen var mıdır bilmiyorum ama 2 tane hesabın olsun birisi pazar hesabın birisi ile kasıl ve kasılırken yanında şaman hesabıda aç onu da kas.61 + üstü seviye geldiğinde demirciye kadar kule çıkabilirsin ve değerli itemlere + basabilir onları güzel bir fiyata okutabilirsin. Balıkçılığı da yapabilirsin ( Bota bırakabilirsin ) ama ben oyunda hile yapmam diyorsan orası ayrı. Örümcek zindanında efsunlu itemler çok düşer HP li itemleride çok pahalıya satabilirsin ve kutsamalarda örümcek zinda'nından çıkıyor.Hiç birşey bilmiyorsan oyunu bota bırak. Yan hesabınada itemleri at o satsın bir yönden kasıl zaten emin ol levelin ne kadar yüksek olursa o kadar yüksek seviye yerlere warplanma şansın olur ve yüksek moblardan yüksek itemler çıkar.

İlk olarak bunu bilmeyen var mıdır bilmiyorum ama 2 tane hesabın olsun birisi pazar hesabın birisi ile kasıl ve kasılırken yanında şaman hesabıda aç onu da kas.61 + üstü seviye geldiğinde demirciye kadar kule çıkabilirsin ve değerli itemlere + basabilir onları güzel bir fiyata okutabilirsin. Balıkçılığı da yapabilirsin ( Bota bırakabilirsin ) ama ben oyunda hile yapmam diyorsan orası ayrı. Örümcek zindanında efsunlu itemler çok düşer HP li itemleride çok pahalıya satabilirsin ve kutsamalarda örümcek zinda'nından çıkıyor.Hiç birşey bilmiyorsan oyunu bota bırak. Yan hesabınada itemleri at o satsın bir yönden kasıl zaten emin ol levelin ne kadar yüksek olursa o kadar yüksek seviye yerlere warplanma şansın olur ve yüksek moblardan yüksek itemler çıkar.

FaciaGC OYUNCULARI HİLEYE TEŞFİK ETME HİLESİZDE PARA KASILABİLİR...

FaciaGC OYUNCULARI HİLEYE TEŞFİK ETME HİLESİZDE PARA KASILABİLİR...

Öncelikle bu benim şahsi görüşüm forumda hepimiz kardeşiz ben seni öz kardeşim gibi severim herkesi severim bu forum yardımlaşma platformudur.Görüşüne saygım var ama bu da benim şahsi yorumum zaten içerisinde yorumun belirttim bu sana kalmış diye.Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri