HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba, iyi forumlar.
Foruma kayıt olduğum tarihten bu yana Metin2 ile ilgileniyorum. Hatta eski hesabımda, 30.06.2012 tarihinde “Türkiye’de İlk Paylaşım | CentOS İşletim Sistemine Metin2 Kurulumu” başlığıyla güzel bir paylaşım da yapmıştım.
O zamanlar bu işler gerçekten daha keyifliydi.
Geçtiğimiz 2 aydır tekrar Metin2 sistemlerini inceliyorum. Açıkçası sistemleri sevdiğim için, biraz da zaman geçirmek amacıyla kodluyorum; sonra çoğunu geri siliyorum.
Şunu da itiraf edeyim: Eskiden, daha doğrusu yapay zekâ bu kadar hayatımızda yokken, bu işler için çok daha fazla uğraşıyorduk. Şimdi 3-4 günlük işi neredeyse 1 güne indirebiliyoruz.
Benim asıl sormak istediğim konu şu: Sizce bu piyasada hâlâ para var mı? Bir sistem geliştirip forumda satışa sunsam, uğraştığıma değer mi? Bu konuda sizlerin fikirlerini ve tecrübelerini merak ediyorum.
Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Foruma kayıt olduğum tarihten bu yana Metin2 ile ilgileniyorum. Hatta eski hesabımda, 30.06.2012 tarihinde “Türkiye’de İlk Paylaşım | CentOS İşletim Sistemine Metin2 Kurulumu” başlığıyla güzel bir paylaşım da yapmıştım.
O zamanlar bu işler gerçekten daha keyifliydi.Geçtiğimiz 2 aydır tekrar Metin2 sistemlerini inceliyorum. Açıkçası sistemleri sevdiğim için, biraz da zaman geçirmek amacıyla kodluyorum; sonra çoğunu geri siliyorum.
Şunu da itiraf edeyim: Eskiden, daha doğrusu yapay zekâ bu kadar hayatımızda yokken, bu işler için çok daha fazla uğraşıyorduk. Şimdi 3-4 günlük işi neredeyse 1 güne indirebiliyoruz.Benim asıl sormak istediğim konu şu: Sizce bu piyasada hâlâ para var mı? Bir sistem geliştirip forumda satışa sunsam, uğraştığıma değer mi? Bu konuda sizlerin fikirlerini ve tecrübelerini merak ediyorum.
Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Para kazanmasak bile bu işi hobi olarak yapabilir hatta örnek bir kişi olabilirsiniz.
Hocam eğer farklı ve etkileyici fikirler olursa neden olmasın ? Çoğu kişiyi tenzi ediyorum ama şuan sadece ui değişikliği ile aynı sistemler üzerinde oynayıp duruyorlar.Yaratıcılık lazım miirim
Farklı sistemler her zaman kazandırır.