HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yorumlarınız İçin Teşekkürler Varsa Refansta Verirseniz Sevinirim Yada Yorum Atarsanız Sevinirim Degerli Yorumlarınızı Esirgemeyiniz. Konu Güncel
Yelkenbilişimin satışları durdurulmuş şuan da çalıntı ys ile satış yapmaktalarmış...Yorumlarınız İçin Teşekkürler Varsa Refansta Verirseniz Sevinirim Yada Yorum Atarsanız Sevinirim Degerli Yorumlarınızı Esirgemeyiniz. Konu Güncel
NİTRO SERVERS
Firmayı nasıl bilirsiniz ? : Çok iyi Filesleri vardır.Gerçekten çok memnun kaldım...
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Öyle bir durumları yok gerçekten şunu söylemeliyimki bana server kurduklarında oyuna giremedim sırf bunun için uğraştılar gerçekten çok iyi bir firma.
Güvenilir mi ? :Güvenilirdir.
Sizce Almalımıyım ? :Bence almalısın fiyatı uygun bence... Tanıtımdaki server filesleri seçip yaptırabiliyorsunuz gerçektende... Ben Nitro Orta servers filesini kullanıyorum çok memnunm 2 günde 20 oyuncuya ulaştım..
Firmayı nasıl bilirsiniz ? : Çok iyi Filesleri vardır.Gerçekten çok memnun kaldım...
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Öyle bir durumları yok gerçekten şunu söylemeliyimki bana server kurduklarında oyuna giremedim sırf bunun için uğraştılar gerçekten çok iyi bir firma.
Güvenilir mi ? :Güvenilirdir.
Sizce Almalımıyım ? :Bence almalısın fiyatı uygun bence... Tanıtımdaki server filesleri seçip yaptırabiliyorsunuz gerçektende... Ben Nitro Orta servers filesini kullanıyorum çok memnunm 2 günde 20 oyuncuya ulaştım..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)