Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı ROI Market Güvenilir mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adag06775
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

adag06775

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
14m 44s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 4 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
3
MmoLira
30
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ROI markete başvurdum yatırım için çok fazla araştıramadım orada işlem yapan var mı dostlar, varsa bana bir bilgilendirme verebilir mi. Güvenilir mi memnunmusunuz

ROI markete başvurdum yatırım için çok fazla araştıramadım orada işlem yapan var mı dostlar, varsa bana bir bilgilendirme verebilir mi. Güvenilir mi memnunmusunuz
Valla önceden çok fazla kurum denedim. Ama kötü deneyimlerim olduğu için diğer kurumlarda ben de ilk başta biraz soğuk bakmıştım. O yüzden ben de senin gibi biraz araştırdım ama ROI'deki uzman arkadaşlar gerçekten ilgililer. Diğer kurumlarda insanları yanıltıcı işlemler veriyorlardı. Ama ROI'deki uzman arkadaşlar sürekli aradığımda irtibata da geçebiliyorum. Ve piyasadaki dinamiklere, piyasa yapısına göre işlem veriyorlar. Ve de baya ilgililer yani. Bu beni artı olarak diğer kurumlar önüne geçirdi. Zaten dilediğim zamanda paramı çekebiliyorum. Bu zaten en önemli konuydu. Kısaca Ben memnumum deneyimimi aktardım sana. Zaten diğer kullanan arkadaşlarda deneyimlerini yazar

Kanka ben de ROI Market’i kullanıyorum bir süredir, şimdilik her şey yolunda gidiyor. İlk başta ben de tedirgindim, malum bu piyasada herkes melek gibi görünüp şeytan çıkabiliyor. 😅 Ama şu ana kadar işler tıkırında, özellikle destek ekibi baya hızlı dönüyor. Birkaç kez analiz aldım, adamlar gerçekten piyasayı takip ediyor. Bir de en önemlisi, para çekme olayında hiç sıkıntı yaşamadım.

Sen nasıl işlem yapmayı düşünüyorsun? Daha çok kısa vadede mi yoksa “yatırayım, unuturum, yıllar sonra bakarım” tarzı mısın? 😂 Ben genelde kısa vadede takılıyorum ama bakarsın uzun vadeye de giriş yaparız, zengin olunca haber verin hep beraber ada alıyoruz! 🏝😆

Valla önceden çok fazla kurum denedim. Ama kötü deneyimlerim olduğu için diğer kurumlarda ben de ilk başta biraz soğuk bakmıştım. O yüzden ben de senin gibi biraz araştırdım ama ROI'deki uzman arkadaşlar gerçekten ilgililer. Diğer kurumlarda insanları yanıltıcı işlemler veriyorlardı. Ama ROI'deki uzman arkadaşlar sürekli aradığımda irtibata da geçebiliyorum. Ve piyasadaki dinamiklere, piyasa yapısına göre işlem veriyorlar. Ve de baya ilgililer yani. Bu beni artı olarak diğer kurumlar önüne geçirdi. Zaten dilediğim zamanda paramı çekebiliyorum. Bu zaten en önemli konuydu. Kısaca Ben memnumum deneyimimi aktardım sana. Zaten diğer kullanan arkadaşlarda deneyimlerini yazar
Kanka para çekmek için herhangi birşey istiyorlar mi ben bexton investle çalışyorum vergi istiyorlar burdada öyle mi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri