Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Venüste Sona Geldik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurkJojks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 542

TurkJojks

Memento Mori
TM Üye
Konular
3,339
Online süresi
17m 10s
Reaksiyon Skoru
660
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
358
MmoLira
14
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bundan sonra venüste yokum. Hiçbir şeyimde kalmadı zaten venüste. Artık voltranda 1 setle oynuyorum. Beni başka yerde aramayın.
Beni tanıyan herkes hakkını helal etsin. Venüsü tamamen bıraktım. Bırakmamın tek sebebi serverdeki hırsızlıklar. :l04:

Voltranda bana ulaşmak isteyenler için nickim : xRUZGARx (Forumdan her zaman mesaj atabilirsiniz.)

Şimdiye kadar editimi çalan kişiler hariç kimin üstünde hakkım varsa helal olsun.

Son düzenleme:
Bundan sonra venüste yokum. Hiçbir şeyimde kalmadı zaten venüste. Artık voltranda 1 setle oynuyorum. Beni başka yerde aramayın.
Beni tanıyan herkes hakkını helal etsin. Venüsü tamamen bıraktım. Bırakmamın tek sebebi serverdeki hırsızlıklar. :l04:

Voltranda bana ulaşmak isteyenler için nickim : xRUZGARx (Forumdan her zaman mesaj atabilirsiniz.)

Şimdiye kadar editimi çalan kişiler hariç kimin üstünde hakkım varsa helal olsun.

Kanka bekle beni bende geliyorum oraya sen nerde ben orda :)

Bırak ya biraderim artık oradan kimseye hayır gelmez eğer oyuna tekrar dönersem jüpitere giderim bende başka çare yok sana orda da bol eğlenceler :)

Bakalım. Şuanda voltranda 1 setim var. O sete jüpiterde sağlam set verirlerse jüpitere başlayabilirim. Ama venüse daha dönmem heralde.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri