- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Herkez için Demiyorum belki aranızda hala insanlık taşıyanlar vardır. Bu Forum Cıktı Cıkalı Ben Bu Forumdaki Kişilerdenim. Karahan'dan Counter'e Counter'den Jadde'ye COk uzun zamandırda Kimselerle Düşman Deilim. Yaklasık 1 sene Öncesine Bakıyorum. Eskiden Daha Çok Değerliydik. Herkez İçin Geçerli. Her Ne Yaptıysak En Ufak Kârı Olsa Bile Teşekkür Ederlerdi.Fakat Artık; Kimin Ne Sorusu Varsa Bildiğim Kadarı İla Cevap Veriyorum Ama Bir Teşekkür Bile Yok..;Teşekkür'ü Bıraktım Herneyse Dedim Konuda Beni Rencide Etmeye Yonelik Yazılar, Cevaplar Oluyor. İnsanlık Bu Kadar mı Öldü? Belki Yazılara Boş Boş Bakanlar Vardır. Ama Eminim Beni Anlayanlar da Vardır. Artı Ekliceğim Bir Şey Var. Atombombası Arkadaşım Bot Bot Die Kaç Kere Kalbimi Kırdın Rencide Edici Kelimeler Cevaplar Yazıyorsun. Bu Yazdıklarımı Okuyor musun Bilmiyorum Ama Artık Böle Davrancağını Sanmam. |Neyse Uzatmaya Gerek Yok. Burda Herhangi bir Kimin Kalbini İster İstemez Kırdıysam Hakkını Helal Etsin. Özürlerimi Sunarım.Herkeze Hakkım Helal Olsun. Son Olarak; Atombombası Jadde'de Bot Yok:m08::l04:
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Pardon Admin Flood Olmus Haberim yok 2 konu Açılmıs.
- Konular
- 19
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bunu silebilrsnz Kitleyebirlsnz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)