HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bundan sonra venüste yokum. Hiçbir şeyimde kalmadı zaten venüste. Artık voltranda 1 setle oynuyorum. Beni başka yerde aramayın.
Beni tanıyan herkes hakkını helal etsin. Venüsü tamamen bıraktım. Bırakmamın tek sebebi serverdeki hırsızlıklar. :l04:
Voltranda bana ulaşmak isteyenler için nickim : xRUZGARx (Forumdan her zaman mesaj atabilirsiniz.)
Şimdiye kadar editimi çalan kişiler hariç kimin üstünde hakkım varsa helal olsun.
Beni tanıyan herkes hakkını helal etsin. Venüsü tamamen bıraktım. Bırakmamın tek sebebi serverdeki hırsızlıklar. :l04:
Voltranda bana ulaşmak isteyenler için nickim : xRUZGARx (Forumdan her zaman mesaj atabilirsiniz.)
Şimdiye kadar editimi çalan kişiler hariç kimin üstünde hakkım varsa helal olsun.
Son düzenleme:
Bundan sonra venüste yokum. Hiçbir şeyimde kalmadı zaten venüste. Artık voltranda 1 setle oynuyorum. Beni başka yerde aramayın.
Kanka bekle beni bende geliyorum oraya sen nerde ben orda

Bırak ya biraderim artık oradan kimseye hayır gelmez eğer oyuna tekrar dönersem jüpitere giderim bende başka çare yok sana orda da bol eğlenceler 

Bırak ya biraderim artık oradan kimseye hayır gelmez eğer oyuna tekrar dönersem jüpitere giderim bende başka çare yok sana orda da bol eğlenceler![]()
Neden jupıter?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)