farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

HazaRd'a Güvenenler Baksın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurkJojks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

byrun arkadaşlar işte kanıtım pcm duzelsın vıdeolarıda yuklıyecem kımın ne mal olduğunu görun

Son düzenleme:
adabınla konuş bence konuyu bildirdim
Konudaki adabımda bir bozukluk yok.

​nolmuş gene ya ortalık karışmış
Önceden beri şüphelendiğim bir şeyin konusunu yeni açtım Mesut. Konuyu keşke daha önce açsaydımda bryujm hazarda güvenmeseydi.

BUYRUN KANIT SİZE DEDİGİ ZIRHLA BU ZIRH UYUYORSA BEN BU OYUNU BIRAKIRIM BİDAHA GİRMEM 5klızırhın son 6 7 efsunu şöledır 500k 10kırıtık YALAN VE İFTİRA ATDIGININ KANITIDIR BU

bryujm ' un cevabı yeterli sanırım? Sende o zırh şuan belki vardır, belki yoktur. Onu bilemem. IP adresleri aynı yerden bağlanıldığını gösteriyor. Daha neyin kanıtını istiyosun? "Adminle konuşuyorum şuanda , İPler farklıymış" demiştin bana. Hani adminle konuşmalarınız?

barı guzel bışı uydrsaydın o zırhtan 2tane var sızde bunu bılmeyenmı var dolandırıcı pcm duzelsın konuşmaların vıdosu var onu ataca sen rahat ol yada gıt 1 barda kıvır çunku sen guıvırıyon O ZIRHTAN 2TANE VAR SIZDE
BUNU BILMEYENMI VAR SEN RAHA PCM DUZELSIN DEKONTUN RESMINI ÇEKIP ATACAM KONUŞMALARIN VIDEOSUNUDA ATACAM SEN SIKMA CANINI EVE TEBLIGAT GELSIN BAKALIM GÖRECEM BAKIM alirıza buyukkaraca kımın abısıymış ramazan kalkıpta setı ölesıne verecek halıyokya oyun içinde hekes ramazana söleye bılır HA BUARADA GEÇMIŞIN PEK PARLAK DEĞİLMİŞ SENIN BUNLARIDA GÖZ ONUNDE BULUNDURACAKLAR HABERIN OLSUN

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri