cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

HazaRd'a Güvenenler Baksın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurkJojks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bir süre önce IIpazarII35 nicki üyeden (forum hesabı: ebru3535) 5klı zırh alıcaktım. 2 set vericektim. Savaşçı seti önden verdim, kaçtı gitti. Daha sonra kimin çaldığını bulmaya çalıştım.
Adını vermiyim bir kişi bana HazaRd çalmış olabilir dedi. Yapmamıştır dedim ama forum hesabının İP adresine baktırdım, 2 hesaba da aynı yerden bağlanıldığı ortaya çıktı.

5klı turkoyu satan adamın konusu : http://www.turkmmo.com/venus-pazar-alani/2549161-5-k-eski-edit-sura-b.html
RuLing kimin çarı? HazaRd'ın ESKİ ÇARI. (Ben kazıklandığımda RuLing hazarddaydı)

KONUDA GEÇEN ZIRH HAZARDDA BUYRUN VİDEO :
Forumda yöneticilerle konuşmam (Pmler duruyor, yöneticiler açısından sorun çıkmaması için isimleri karaladım. Gerekirse orjinal resmide atarım) ;

mxdl8.png

mxdlb.png

HazaRd ile konuşmalarım :
mxdfp.jpg

Giden gitti artık, emin olmadan birşey yapmiyim demiştim. bryujm ' un da 150TL'sini çalmış zırhı vermemiş.
Daha hiçbir şey demiyorum.

YENİ EKLENENLER : @senveben42; IIpazarII35 senin çarınmış. Sende mi HazaRd'sın? :)
Nerdenmi çıkardım o çarın senin olduğunu?
Forumda açtığın konu ; http://www.turkmmo.com/venus-pazar-alani/2530312-eski-edit-6500-hp-zirh-satiyorum.html

Bu arada yöneticiler bakabilirmi senveben42 ve IHazaRdI ' nın iplerine...

Son düzenleme:
evet arkadaşlar memo yanı bıldığımız IHhazaRdl 5klık zrhıyla mıletı dolandırıyor benıde dolandırdı sözde 150 tl ye anlaştık parayı gönder dedı bende zırhı verecem lakın parayı yoladım zırhı vermedı vermezde farklı çar açıp mıletı dolandırıyor 5klızırhın son 6 7 efsunu şöledır 500k 10 kırıtık sakın ınanmayın hırsızın önden gıdenıdır konuştuğumuz vıdolar duruyor pcmde ufak 1sorun var sorunu hal eder etmez foruma atacam ha bıde şöle bı mesele var parayı abısının adına yatırtıyor sonra dıyorkı benı ılgılendırmez parayı kıme yoladıysan onunla halet sorununu resmı mercılerde baş vurdum enkısa zamanda icabına bakarlar ınşlh bıde gelmış adaptan bahsedıyor sn kım adap kım

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri