mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

HazaRd'a Güvenenler Baksın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TurkJojks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

BUYRUN KANIT SİZE DEDİGİ ZIRHLA BU ZIRH UYUYORSA BEN BU OYUNU BIRAKIRIM BİDAHA GİRMEM 5klızırhın son 6 7 efsunu şöledır 500k 10kırıtık YALAN VE İFTİRA ATDIGININ KANITIDIR BU

bryujm ' un da 150TL vermişse bana elinde kanıtı bi evragı vardır koysun görelim bi bryujm gibi tr car satılır item alınır diye kimseyi soymuyom etemi ve yücelden tr deki aldıgı itemleride yazsın buraya kanıtını koy buraya bryujm mavikızın arkasına saklanma cok basit birsey yapcagın sadece elindeki belgenin fotosunu cekip koycan buraya varsa sende o yürek koy ben oyundayım forumdayım her zaman ha bu arada ramazan sana savascı set verdi bedavadan alahım büyük titanı aynı dk da caldırmışsın tek tek cıkar senden o editler

barı guzel bışı uydrsaydın o zırhtan 2tane var sızde bunu bılmeyenmı var dolandırıcı pcm duzelsın konuşmaların vıdosu var onu ataca sen rahat ol yada gıt 1 barda kıvır çunku sen guıvırıyon O ZIRHTAN 2TANE VAR SIZDE
BUNU BILMEYENMI VAR SEN RAHA PCM DUZELSIN DEKONTUN RESMINI ÇEKIP ATACAM KONUŞMALARIN VIDEOSUNUDA ATACAM SEN SIKMA CANINI EVE TEBLIGAT GELSIN BAKALIM GÖRECEM BAKIM alirıza buyukkaraca kımın abısıymış ramazan kalkıpta setı ölesıne verecek halıyokya oyun içinde hekes ramazana söleye bılır HA BUARADA GEÇMIŞIN PEK PARLAK DEĞİLMİŞ SENIN BUNLARIDA GÖZ ONUNDE BULUNDURACAKLAR HABERIN OLSUN

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri