HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Nasıl bilirsiniz........
Hocam Şuan Resellerim Ordan Emin Ol Güvenilirlerdir , Gönül Rahatlığıyla Alabilirsin.
Saygılarımla
www.anindahosting.com üzerinden 1 tane reseller alacağım daha önce bir çok forumda haklarında iyi şeyler duydum üstelik 2 gündür sorularıma hızlı yanıt alıyorum mesai saatlerinin içinde sizce nasıl bir yer birde sizin görüşünüzü almak istiyorum biraz araştırma yapacağım sizde araştırır bana bilgi verirseniz çok memnun olurum
Bu bilisimi ilk defa duyuyorum galiba yeni açılmış olmalı alışveriş yapmadan önce Yer sağlayıcı belgesini isteyip yani (YS) bu linkten http://www.tib.gov.tr/tr/fby_ticariA.html ctrl artı F yaparak kodu taratmalıydınız
ve ya Turkmmo forumunda hakkında sikayet varmı arastırıp bir konu açmalısınız güvenilirmi deyilmi diye .buna göre server alınız. serverinizi işşallah teslim ederler...
Konumuz günceldir yeni değiller r10.nette gördüm konularını domain kayıtlarına baktığımda 01-03-2012 yazıyor başka bilen yokmu
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)