SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

anindahosting nasıl bilirsiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bizamgm2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 922
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

www.anindahosting.com üzerinden 1 tane reseller alacağım daha önce bir çok forumda haklarında iyi şeyler duydum üstelik 2 gündür sorularıma hızlı yanıt alıyorum mesai saatlerinin içinde sizce nasıl bir yer birde sizin görüşünüzü almak istiyorum biraz araştırma yapacağım sizde araştırır bana bilgi verirseniz çok memnun olurum

Arkadaşım bende metin2 sunucu alıcagım hangisinden alsam bilmiyorum Benim icin en önemli özellik ticketlere uygun cevaplar ve en gec 15dk icersinde verilmelidir bazı bilsimlere bakıyoruz 1gün 2 gün icinde cavap geliyor yani öyle olmasını istemiyorum ...

Arkadaşım bende metin2 sunucu alıcagım hangisinden alsam bilmiyorum Benim icin en önemli özellik ticketlere uygun cevaplar ve en gec 15dk icersinde verilmelidir bazı bilsimlere bakıyoruz 1gün 2 gün icinde cavap geliyor yani öyle olmasını istemiyorum ...

anladım ancak burası metin2 veya oyun satmıyor sanırım bende reseller alacağım yok burada akşam hızlı cevap alıyorum sabah alamıyorum sorduğumda ise mesai saatlerinin akşam 6 gece 1 olduğunu belirttiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri