HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben bir tek Mai yi gördüm başkada görmedim ki oyunda 2 yıllık olmama rağmen daha 1 kere gördüm yok böyle ilgisizkil allahtan bırakıyorum
Oda şansına denk gelmış.Ben en eski oyunculardanım,4 sene falan oldu yanlış olmazsa ama sadece VForce adlı bi GM gördüm başkada tık yok
ben artık bıraktım oyunun geleceği hiç parlak görünmüyor yok kostüm çalışmasıymış yok şu yok bu lan getirmeseydiniz şu illet şeyi sorunda oluşmazdı belki elinizde bi kaç user kalırdı.
ben artık bıraktım oyunun geleceği hiç parlak görünmüyor yok kostüm çalışmasıymış yok şu yok bu lan getirmeseydiniz şu illet şeyi sorunda oluşmazdı belki elinizde bi kaç user kalırdı.
İnşallah dedigin gibi olmaz.ama bi aralar yine user azaldı yaz geldi hoop user tavan

İnşallah dedigin gibi olmaz.ama bi aralar yine user azaldı yaz geldi hoop user tavan![]()
bu sefer olmaz gibime geliyor geçen sene ki pack güzeldi ama şimdi ayıptır söylemesi içine ettiler şimdi yöneticiler demezse şaşarım o zaman oynama diye MERAK ETMEYİN OYNAMIYORUM .birader bu oyun eskisi gibi olursa bana özel mesaj yaz oyuna gelirim ama olmayacağı için sıkıntı yok
şubatın 30una eskisi gibi olur anladın sen 
bu sefer olmaz gibime geliyor geçen sene ki pack güzeldi ama şimdi ayıptır söylemesi içine ettiler şimdi yöneticiler demezse şaşarım o zaman oynama diye MERAK ETMEYİN OYNAMIYORUM .birader bu oyun eskisi gibi olursa bana özel mesaj yaz oyuna gelirim ama olmayacağı için sıkıntı yokşubatın 30una eskisi gibi olur anladın sen
![]()
Olursa elbet mesaj atarım.Sen ve senin gibi sağlam insanlara ihtiyacı var buranın

Belli olmaz belki şubatın 20'si 25'i de olabilir

nedendir bilmem ama benim ıcımde hala bir umut var.