Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yöneticiler bir kulak verin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan surakings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 933
Mmomt2 yöneticileri mmomt2de diger bölümleri bilmem ama giderek venüsde user sayısı azalıyor.Bunun başlıca 2 tane sebebi var:

1)Oyundaki hırsızlar
2)Oyuna yeni gelen birilerinin girer girmez +100 lv görüp Mmomt2'ye karşı olan heyecanının azalması(ben olsam direk çıkardım)

İşte bu sebepler yüzünden user sayısı azalmaktadır.Nerden belli dersenizde oyunu terkedenlere sorun neden bıraktın diye cevaplar belli zaten.

Benim şahsi kanaatim Her hafta GM'lerin oyuna 1 kere dahi olsa girmeleri oyuncular için güzel olacaktır.

Hırsızlık olayı yüzünden Venüsde birçok kişi bıraktı oyunu.GM'lerin bu konuyu iyice araştırmasıda iyi olur.

Ve son olarakda 2.sebepde dediğim şey,Mmomt2'ye yeni başlayan birisi +100 lvl ve editli birini görünce oyundaki hevesi kırılır,heyecanı kalmaz.Bu yüzden Editli ve yüksek seviyeli oyuncular için Özel bir harita açılması tavsiyemdir.

Not:Bu benim şahsi fikrimdir.Yöneticiler ister yapar ister yapmaz.Ancak böyle düzenlemeler veya buna benzer çalışmalar gelmediği sürece venüsde oyuncu kalmayacak.

Son düzenleme:
1.önerinle ilgili düşüncelerim: Video'suz Ticaret Yapmayın.Oyunda'ki Hırsızlar Şifrelerini vs Çalmıyor itemlerinizi çalıyor buda ticaret yaparak oluyor.Ticaret Yaparken Dikkat Etmeniz Bütün Hepsini Çözecektir.Oyunda Kimseye Güvenmeyin Sonuç'ta Orda Herkes Kendi Çıkarını Düşünüyor.

2.önerinle ilgili:Venüs Editli Bir Server Editli Serverlar'da Levellerin Sorun Edildiğini Senin Yazdıklarında Gördüm.Yüksek Levelliler İçin ayrı Bir Map Açın Demişsin.Yeni Gelenler Kimle Ticaret Yapacak Kimden İtem Alıp Satıcak ?
Editli Sw'de Level'i O Kadar Önemsenmez Diye Biliyorum.Diğer Mars,Jupiter'de Zor Serverlar ama Bu Sw'lerde Kimse 1 hafta yada 2 haftada +100 olmadı 1 3 5 ay oynıyanlar +110 olmaya başladı ve editsiz swler uzun süredir açık bunun sorun olacağını zannetmiyorum ben pek level kasmak +100den sonra zor oluyor

Son düzenleme:
ya bişey diyecem ticaret diyorsunda editsiz bir adam nasıl 100 olabilir bi anlatır mısınız bağırmak için 90 lvl hadi o tamam da tekrarlayanm esaj özelliği 100 lvl her defasında adam aynı şeyi mi yazcak ben şahsen satmam daha iyi derdim ayrıca benim çarımdı şimdi sevgilime verdim de 103 lvl kastım AMA KAÇ AYDA? Editsizde 2 ay uğraştım yani demek istediğim şu öyle her yeni başlayan 100 olamıyor ve herkeste oyuna editle başlamıyor ticaret ölmüş vaziyette!!

1.önerim olmasada 2.önerim hayata geçerse gerçekten güzel olabilir.

Nasıl ticaret yapacağız dersende 1 lvl çardamı açamıyorlar.Pazar çar olarak

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)