Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hırsızlıklarla ilgili ne önlem olabilirki en fazla çalan kişiyi banlatabilirsin ondada adam akıllıysa zaten char değiştirir yada banlasa bile giden editler geri gelmez kurallarda açıkça belirtilmiş bu.Oyuncu azalışı tek venüste değil her serverda baş göstermekte.Bunun çaresi olarakta daha kesin birşey yok ama yazın sonundaki serverların birleşmesi tek umut.
venus tamamen yetım kalmış vazıyetee yetkılıler zaten uğraşmıyorlar bırakında taman bıtsın bızde kurtulalm 4senedır oynuyorum 1kere gm görmuşluğum var venuste en kotu pvplerde gm ler en az 5 6 saat onlıne
venus tamamen yetım kalmış vazıyetee yetkılıler zaten uğraşmıyorlar bırakında taman bıtsın bızde kurtulalm 4senedır oynuyorum 1kere gm görmuşluğum var venuste en kotu pvplerde gm ler en az 5 6 saat onlıne
Sorma kardeşim.Bende venüsde adını hatırlamıyom VFor muydu,neydi bi Gm vardı taaa kaç sene önce gördüm başkada görmedim.hani hıc gırmemektense ayda yılda 1 girsin yeter.
ben bir tek Mai yi gördüm başkada görmedim ki oyunda 2 yıllık olmama rağmen daha 1 kere gördüm yok böyle ilgisizkil allahtan bırakıyorum