Herkeze Sa Beyler, Bildiğiniz üzre wolfteam aeria oynayanların Türklerin sayısı bir hayli Çoğaldı , Ama AP Almayı bilmeyen Çok Kişi var, Ben Bugün sizlere Nasıl ap Alınır onu götericem .. Kolay Gelsin şimdiden .
Anlatım :
●Reache Center'a Tıklayınız.
●Türk bayrağını Seçin.
●SMS Var Tıklayın ve Mikro ödeme seçin.
●Operatorunuzu Ardından Kaç AP /TL Çekecekseniz Seçin..
Devam deyin.
●539**** Olarak tel numarınzı Seçin .. ve Siparişi tamamla deyin . 30 DK İÇİNDE Ap yüklenmiş olacak , telefonunuza kod gelecek . o bişey değil...
Anlatım :
Resim, takriben 54% (600x480) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1280x1024) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
●Reache Center'a Tıklayınız.
Resim, takriben 54% (600x421) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1280x897) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
●Türk bayrağını Seçin.
Resim, takriben 54% (600x480) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (1280x1024) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
●SMS Var Tıklayın ve Mikro ödeme seçin.
●Operatorunuzu Ardından Kaç AP /TL Çekecekseniz Seçin..
Devam deyin.
●539**** Olarak tel numarınzı Seçin .. ve Siparişi tamamla deyin . 30 DK İÇİNDE Ap yüklenmiş olacak , telefonunuza kod gelecek . o bişey değil...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)