- Konular
- 5,788
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 441
- TM Yaşı
- 17 Yıl 25 Gün
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Benim, Düşüncem.
Hizmet Sözleşmeli Firmaların Hepsinin Yapacakları ve Yaptıkları Yazılmalı, Alacak Müşteriler Ona bakarak Hareket Etsin. Sonra.
Yok Efendim Ben Bunu İstememiştim Gibi Şeyler Oluyor.
Hizmet Sözlesmesine 4 Günde İade İse 4 Gün Yazabilsin Firmalar.
Bence hizmet sözleşmesin deki en büyük hata kimse kusura bakmasın firmaların alıcak müşterilerine belirtseler sözleşmedeki kuralları hiç bunlar yaşanmaz.Ayrıca kaç kişinin konusun hizmet sözleşmesinin linki var ? Kaç kişinin sözleşmesi satış konusunda yazıyor ? Biz firmaların hizmet sözleşmesine turkmmofirma.html dosyasındaki kurallar dışında diğer maddelerine karışmıyoruz zaten.
Öncelikle çok güzel bi tutum bu , teşekkürler @erdemaa;
Game Hosting Şikayetlerinde yönetim nasıl bir yol izlemeli ?
Öncelikle öyle kafasına göre herkes konu açmamalı hem yönetim için hemde firmalar için bu yol öngörülmeli çünkü ;
Birincisi buraya açılan kanıtsız ve yalan konularda firmaların itibarı zedeleniyor.
Bi müşteri gidiyor hizmet alıyo aradan 2 saat geçince vermediler diye konu açıyor.
Bir Firmanın en az 72 saat süresi olur hizmet vermek için normalde 1 ay ama bu sektörde 72 saat. Hizmet Kaybının yaşanması durumunda bile 1 ay sonra dava açılabiliyor çünkü.
İkincisi firma rekabetlerinden doğan kavgalar ve bu kavgaların bu bölüme sıçraması.
Birbirini çekemeyen Örn; A Firması B firmasının satışlarını azaltıp kar etmek için B Firması hakkında şikayet konusu açıyor yada konu açanlara farklı yorumlar yaparak müşteri potansiyeli azalıyor.
Benim düşündüğüm sistem ;
Konularda Yönetici İzni Olsun yani herkes konu açamasın yönetici onaylasın konuları.
Yada Şöyle birşey olabilir - Hosting bölümü yetkilileri ve yöneticleri için bu bölüm kapatılır - sadece Hosting Rankı ve Yönetici Rankı olanlar bu bölüme girebilir.
Şikayeti olanlarda Yönetici takımına bildirebilir.
İkinci Sistem Ticaret Rankı - Her Firma için İyi Kötü Müşteri Yorumlarına Göre Rank Eklenirse Mağduriyet azalır.
Ayrıca Gerekli konularda Mesela Bazı firmalar Dolandırıyor - Sonra gelip buraya konu açınca verme zorunluluğu hissediyor. Bence Burda Açılan Şikayet Konuları Hizmeti Geri Verdirmek yerine ücret iadesi şartı koşulmalı.
Çünkü burdaki konuyu görünce hizmeti veriyor sonra o hizmet verdiği şahsa etmediğini bırakmıyor bazı firmalar.
Son olarak eğer şikayet konusu açıcaksa biri yönetici onayından geçmeli konu. Böylece Yönetici firma ile görüşürhakkında şikayet olan hizmetin süresini öğrenir böylece 1 saat 2 saat önce ödeme yapıp konu açanlarada engel olur bu yöntem.
Saygılar , İyi Forumlar.
O belirttiğin onay sistemini bende düşündüm forumumuz hakkındaki soru-cevap bölümü de o şekilde moderatör onaylı şikayet bölümü öyle bir hal aldı ki adam bilişime soru sormak için bile konu açıyor o derece.Yönetici onayın da da söyle bir sorun var zaten görevli sayısı 7 yaz geliyor tatil falan bu sefer onaylar da konular birikecek hepsini birden onayladığımızı düşünsene o zaman ayrı bir sıkıntı olur.
2.Önerin Ticaret Rankı yorumlara demişsin de her firma kendi müşterine yorum attırırsa bence adalet tam olmaz.
Benim sizden istediğim tam öneri haklıyı-haksızı ayırt etmek için izlenecek yol kısa yollar öğrenelim ki yazın 5-6 konuyla ilgilenince kafa karışıklığı falan olmasın.
Öncelikle Bu Konu İyi Olmuş @erdemaa
Ve Ben Mcr4p38 Arkadaşın Dediklerine %100 Katılıyorum.
Bence Sizin Her Bilişim Açana Rank Verdiğiniz İçin Kötü Bir Durum Çünki 10 Yaşındaki Çocukda Bilişim Açıyor 30 Yaşındaki.
Bence Buraya Hosting Yetkilisi Olmak için Bir Yaş Sınırlaması Yapsanız Daha iyi Olur
Ve Hosting Yetkilisi Rankı Verirken H.Sahiplerine Örn Şikayet Gelirse Kanıtlı Paralarını Geri İade Etme. Şartı Koşulabilir. Ve Böyle Daha Uygun Olacağını Düşünüyorum.
Yaş sınırı mı getirek ?
Son düzenleme:
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 44
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bence hizmet sözleşmesin deki en büyük hata kimse kusura bakmasın firmaların alıcak müşterilerine belirtseler sözleşmedeki kuralları hiç bunlar yaşanmaz.Ayrıca kaç kişinin konusun hizmet sözleşmesinin linki var ? Kaç kişinin sözleşmesi satış konusunda yazıyor ? Biz firmaların hizmet sözleşmesine turkmmofirma.html dosyasındaki kurallar dışında diğer maddelerine karışmıyoruz zaten.
Ben Her Bilişimde %80 'inde Hizmet Sözleşmeyi Kabul Ederi Okuyorum.
@Mcr4p38; Kardesiminde Dedigi Gibi , Yönetici Onaylı Olsun. Sıkıntılar Azalır. Siznde Söylemiş Oldugunuz Gibi. Birikecek ve Adam Soru Sormak icin Şikayet acıyor. Bu Googleye İndexleniyor. Firma Kötü Hale Geliyor.
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 44
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yaş Sınırına Turkmmo Halkı Karar Veremez ki. TİB Saten Onaylıyor Veriyor. Gine Satıs Yapr.
- Konular
- 249
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 112
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Yaş sınırı mı getirek ?
Turkmmo Karar Vermezsin Diyorsunda Açarken Zaten Annesinin Babasınınkilerle Kayıt Oluyor.
Bence Yaş Sınırlaması Ve Hosting Yetkilileri için Yeni Kurallar Getirilmesi iyi Olur.
Son düzenleme:
- Konular
- 5,788
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 441
- TM Yaşı
- 17 Yıl 25 Gün
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
Turkmmo Karar Vermezsin Diyorsunda Açarken Zaten Annesinin Babasınınkilerle Kayıt Oluyor.
Bence Yaş Sınırlaması Ve Hosting Yetkilileri için Yeni Kurallar Getirilmesi iyi Olur.
Yaş sınırıyla ilgili düşünceni Game Hosting Bölümü Düzenlemeleri buraya yazsan daha iyi olur biz şikayetler de nasıl bir yol izlemeliyiz onun hakkın da fikir alıyoruz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)