- Konular
- 149
- Reaksiyon Skoru
- 154
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 153
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 18 Gün
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Foruma bence şöyle bir kural getirilmeli
1)Bir Firma 2 yada 3 Şikayet aldıysa rankları alınmalı.(Kanıtlı Şikayet)
2)Turkmmo'da satış yapıpta devir ettim bu beni ilgilendirmez dememeleri için bir sözleşme yapmanız lazım.
3)Sözleşmenin içinde sanal sunucularda 2 3 gün içinde iade etmeniz şarttır die bir kural getirilmeli bence.Çünkü adamlar alıyor söz verdikleri şeyleri yerine getirmiyorlar.
4)Market-Forum felan bedava diyor ise vermeli eğer onlarıda vermiyor ise rankları alınmalı.Çünkü millet bakıyorki veriyor alıyor yok işte bakımda felan demiyecekler.Oraya yazmışlar ise vericekler
5)Tanıtım Konusunda ne diyorlar ise yapıcaklar.(Sözleşmeye Eklenmeli bence)
Şuanlık aklıma bu kadar gelmekte daha geldikçe yazarım
İyi Forumlar...
1)Bir Firma 2 yada 3 Şikayet aldıysa rankları alınmalı.(Kanıtlı Şikayet)
2)Turkmmo'da satış yapıpta devir ettim bu beni ilgilendirmez dememeleri için bir sözleşme yapmanız lazım.
3)Sözleşmenin içinde sanal sunucularda 2 3 gün içinde iade etmeniz şarttır die bir kural getirilmeli bence.Çünkü adamlar alıyor söz verdikleri şeyleri yerine getirmiyorlar.
4)Market-Forum felan bedava diyor ise vermeli eğer onlarıda vermiyor ise rankları alınmalı.Çünkü millet bakıyorki veriyor alıyor yok işte bakımda felan demiyecekler.Oraya yazmışlar ise vericekler
5)Tanıtım Konusunda ne diyorlar ise yapıcaklar.(Sözleşmeye Eklenmeli bence)
Şuanlık aklıma bu kadar gelmekte daha geldikçe yazarım
İyi Forumlar...
- Konular
- 1,555
- Online süresi
- 54838s
- Reaksiyon Skoru
- 156
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 221
- TM Yaşı
- 13 Yıl 18 Gün
- MmoLira
- 71
- DevLira
- 0
Firma adı :
Ys Belge No:
Vergi Levhası Bilgileri
Vergi Numarası( Varsa ) :
Vergi Dairesi ( Varsa ):
Firma web sitesi :
Turkmmo.com da kendilerini temsil edecek ve hosting yetkilisi ranklarının verilmesini istedikleri kişilerin turkmmo.com profil linkleri ( maksimum 3 üye ):
1-Yukarıda profil linkini verdiğimiz üyeliklerin turkmmo.com altında firmamız ile ilgili her konuda tam yetkili olduklarını garanti eder, olabilecek her türlü dolandırıcılık, hakaret vb sorunlarda firma olarak tam sorumlu olduğumuzu kabul ediyoruz,
2-Firmamız hakkında açılan şikayetlerin çözümü için gerekli işlemleri yapıp yine forum üzerinden sorun çözüldüğünde gerekli bilgiyi ilgili şikayet konusu altından vereceğimizi garanti ediyoruz,
3-Müşterilerimizin şikayetlerini Turkmmo.com forumunda dile getirmelerini engellemek adına herhangi bir yaptırım uygulamayacağımızı ( hesap kapatma, hosting yedeklerini vermeme vb ) taahhüt ediyoruz,
4-Turkmmo.com forumunda firma adına veya firma aleyhine yazılan hiçbir mesajda turkmmo.com sorumluluğu olmadığını kabul ediyoruz,
5-Tüm bu şartlardan herhangi birine uyulmaması durumunda, bir daha turkmmo.com üzerinden satış yapmamız veya forum hesaplarımızın kapatılması gibi durumlara yol açacağını ve bu tür bir durumda herhangi bir itirazda bulunmayacağımızı kabul ediyoruz,
6-Firmamızın yetkilisi olarak forumda hosting yetkilisi olmasını sağladığımız kişilerin firmamızdan ayrılmaları durumunda bu durumu turkmmo.com yöneticilerine bildirip gerekli düzeltmeleri yaptırmak firmanın sorumluluğundadır. Bu bildirimlerin yapılmamasından doğacak tüm sorunlarda firma sorumludur,
7-Firmamız bünyesinde bulunmayan hiçkimseye hosting yetkilisi rankı sağlamayacağız. Bu tür bir durumun ortaya çıkması durumunda, her türlü yaptırımı kabul ediyoruz,
8-Turkmmo.com üzerinde yaptığımız tanıtımlarda yazdığımız, ilan ettiğimiz her türlü hizmeti vereceğimizi garanti ediyoruz,
9-Forum üzerindeki anlaşmazlıklarda Turkmmo.com yönetiminin hakemliğini kabul ediyor ve çıkacak sonuçlara itiraz etmeyeceğimizi kabul ediyoruz,
10-Kurallarda yazmasa dahi Turkmmo.com yönetiminin bazı durumlarda insiyatif kullanabileceğini kabul ediyoruz,
11-Turkmmo.com Yönetimi şartları ve koşulları değiştirebilir, şartların ve koşulların güncelliğini takip etmek firmanın sorumluluğundadır.Yukarıda yazan tüm maddeleri firma olarak kabul ediyor ve uygulayacağımızı garanti ediyoruz. Uygulamamamız durumunda turkmmo.com forumu üzerinde uygulanabilecek her türlü ceza-i işlemi kabul ediyoruz.
Firma Hizmet Sözleşmesi diye bir bölüm eklenebilir.
Örnegin buraya
Oyun içi Destek bulunmamaktadır.
Para iadesi yoktur.
Teslimat max 2 günde teslim edilmektedir.
gibi firma sözleşmesi olmalı , değiştirme gibi durumlarda kolaylık sağlayabilirsiniz. [Geliştirilebilir]
Örnegin bir firmanın max 4 şikayetden fazlası bulundugu takdirde 1ay rankı alınmalı.Böylece daha dikkatli olunur.
Game Hosting bölümüne Avukat gibi yardımcılar eklenip bu kişilerden bilgiler alınabilir.
Son düzenleme:
- Konular
- 475
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 150
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 14 Gün
- MmoLira
- -149
- DevLira
- 0
Yönetici Onayı Güzel Fikir Fakat 1 Ay diyorsun Şuanda Gezip Dolaşsam Çoğu Konu'da 1 Saat İçinde Teslim Yazısı Bulurum.Konularınızı Düzgün Editlerseniz O Sorun Ortadan Kalkar.
Katılıyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)