- Konular
- 412
- Reaksiyon Skoru
- 175
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 135
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 20 Gün
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Yönetici Onayı Güzel Fikir Fakat 1 Ay diyorsun Şuanda Gezip Dolaşsam Çoğu Konu'da 1 Saat İçinde Teslim Yazısı Bulurum.Konularınızı Düzgün Editlerseniz O Sorun Ortadan Kalkar.
Adminimin dedigine katılıyorum.
Örneğin over bilişim. Konusunda 1 Saatte teslim diyordu ama msnden yazınca adamlar 4 gün süre var , o 1 saat minimum süre diyor.
Ama O Cümlenin Başında Minimum diye bir kelime yok.
Firmayı Kötülemek Amacıyla söylemiyorum.
- Konular
- 5,788
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 441
- TM Yaşı
- 17 Yıl 25 Gün
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
Adminimin dedigine katılıyorum.
Örneğin over bilişim. Konusunda 1 Saatte teslim diyordu ama msnden yazınca adamlar 4 gün süre var , o 1 saat minimum süre diyor.
Ama O Cümlenin Başında Minimum diye bir kelime yok.
Firmayı Kötülemek Amacıyla söylemiyorum.
Firmaların konularına bakıcam hizmet sözleşmeleriyle beraber haftasonu zamanım olursa.
- Konular
- 73
- Online süresi
- 4532s
- Reaksiyon Skoru
- 204
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 141
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 41
- DevLira
- 0
@erdemaa;
Benim Düşüncem ;
1-) Bazı Dolandırıcı Firmalar (firma sahipleri) Firma İsmini Değiştirerek Başka Bir Firma İsmine Geçebiliyor , O Eski Dolandırıcı Firma Sahiplerine Tekrardan Rank Vermemeniz Lazım.
2-) Game Hosting Rankı Sadece Firma Sahiplerine Verilsin , Bazı Çalışanlar Dolandırabiliyor.
3-) Hakkında Şikayet Konusu ( 3 ) Defa Açılan Firmanın Rankı Alınsın .
Benim Düşüncem ;
1-) Bazı Dolandırıcı Firmalar (firma sahipleri) Firma İsmini Değiştirerek Başka Bir Firma İsmine Geçebiliyor , O Eski Dolandırıcı Firma Sahiplerine Tekrardan Rank Vermemeniz Lazım.
2-) Game Hosting Rankı Sadece Firma Sahiplerine Verilsin , Bazı Çalışanlar Dolandırabiliyor.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 5,788
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 441
- TM Yaşı
- 17 Yıl 25 Gün
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
@erdemaa;
Benim Düşüncem ;
Düşüncen için sağ ol ama anlatmak istediğim o değil.Konular da haklıyı-haksızı ayırtmak için nasıl bir yol izlenmeli onu diyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 53
- Reaksiyon Skoru
- 40
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 77
- TM Yaşı
- 13 Yıl 4 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ayrıca Şöyle Birşey daha var , Türkiye İletişim Başkanlığı ile yaptığım bir görüşmede, Bu Yer Sağlayıcı vs. belge^rin çok basit bi şekilde alınabileceğini öğrendim ki bu belgeler de zaten firmanın iyi olduğuna yada temiz olduğuna kanaat getiren belgeler değil. Yer Sağlayıcı belgesi demek Site barındırdığını TİB'e Bildirmek demek yani metin2 ile alakası yok. Bu konuda Yer Sağlayıcı belgesi yerine ,
ticaret rankı ve benzeri sistemler uygulansa bence daha kaliteli bir satış olur. Yani Düşünün bir çok firma var Yer Sağlayıcı alıp dolandırıp giden. Bunların en iyi açıklaması şu ;
Yer Sağlayıcı belgesi Öyle çok zor ulaşılan bir belge değil + 18 Olan Herkes Alabilir. Bence Ticaret Rankı Sistemi Uygulanmalı Fakat firmalar hakkında açılan şikayet konusuna göre puanlandırma yapılmalı. ( Tabiki aslı olan şikayetlerden bahsediyorum) Ayrıca Bir kez şikayet açılan bir firmanın böyle tartışma ortamı beklenmeden gerekli kanıtlar varsa ticaret rankından puan düşürülür böylece müşterilerde araştırma yapmaktan kurtulup Ticaret Rankına göre karar verir.
Bir Diğer önerim , Şikayet konularında Hizmetin alındığı tarih ve Şikayetin ne olduğu dışında diğer yorumlar olmamalı.
Yani Yok Yazıklar Olsun Şu olsun Bu olsun diye değilde direk sorununu belirten müşteri daha karlı çıkıcaktır. Tabiki Yönetim onaylı Konularda zorluk olur. Ama inanıyorum ki Turkmmo Bu zorluğu aşıcak kadar büyük bir forum. Yetkili artırılır - ve bu sorun da kalkar.Sırf Şikayetler Bölümüyle 10 kişilik bir ekip ilgilense tüm sorunlar ortadan kalkar.
Ticaret Rankı İçin Turkmmo da Firmalar Oylamaya tabii tutulabilir.
Ayrıca Ek olarak , bu şikayet konularında yönetici - müşteri - firma sahibi birebir görüşürse kesin ve sağlıklı karar verebilirsiniz.
Diğer Türlü olduğunda baskaları yorum yapıyor hem yönetici zor durumda kalıyor hem firma.
ticaret rankı ve benzeri sistemler uygulansa bence daha kaliteli bir satış olur. Yani Düşünün bir çok firma var Yer Sağlayıcı alıp dolandırıp giden. Bunların en iyi açıklaması şu ;
Yer Sağlayıcı belgesi Öyle çok zor ulaşılan bir belge değil + 18 Olan Herkes Alabilir. Bence Ticaret Rankı Sistemi Uygulanmalı Fakat firmalar hakkında açılan şikayet konusuna göre puanlandırma yapılmalı. ( Tabiki aslı olan şikayetlerden bahsediyorum) Ayrıca Bir kez şikayet açılan bir firmanın böyle tartışma ortamı beklenmeden gerekli kanıtlar varsa ticaret rankından puan düşürülür böylece müşterilerde araştırma yapmaktan kurtulup Ticaret Rankına göre karar verir.
Bir Diğer önerim , Şikayet konularında Hizmetin alındığı tarih ve Şikayetin ne olduğu dışında diğer yorumlar olmamalı.
Yani Yok Yazıklar Olsun Şu olsun Bu olsun diye değilde direk sorununu belirten müşteri daha karlı çıkıcaktır. Tabiki Yönetim onaylı Konularda zorluk olur. Ama inanıyorum ki Turkmmo Bu zorluğu aşıcak kadar büyük bir forum. Yetkili artırılır - ve bu sorun da kalkar.Sırf Şikayetler Bölümüyle 10 kişilik bir ekip ilgilense tüm sorunlar ortadan kalkar.
Ticaret Rankı İçin Turkmmo da Firmalar Oylamaya tabii tutulabilir.
Ayrıca Ek olarak , bu şikayet konularında yönetici - müşteri - firma sahibi birebir görüşürse kesin ve sağlıklı karar verebilirsiniz.
Diğer Türlü olduğunda baskaları yorum yapıyor hem yönetici zor durumda kalıyor hem firma.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)