emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Deliksiz Uyuyamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan betacommand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Bir gün uyumayıp ertesi gün uyumakta işe yaramadı valla artık biri okulda şaka yapsa adamı öldürcek kadar sinirli oluyorum nerdeyse uykusuzluktan bu arada ışıktan ötürü sorunum yokta ses çok oluyor bu yüzdende devamlı delikli oluyor annem zaten en az gece 12 de yatar o zamana kadar telefonlan konuşur falan furkan müzik de uyutmuyor beni en iyisi doktora gitmek ilaç alacam kısmetse.

Dostum en iyisini yapacaksında,birde ailen'le konuş derim ben.Sebebi ise ne olursa olsun,sende bir insansın.Seni daha iyi bir anlayışla karşılayıp annenin telefonu kısık sesle konuşması,Furkan'ın yine sadece kendi duyağıcı kadar sesle müzik dinlemesi.

Tekrar Geçmiş Olsun.

Allah şifanı versin simdiden.bence kendini rahatlatacak şeyler dusunerek yat hayal kur ben oyle yapıyorm.kendini kahraman gibi hayal edersen kendimce daha rahat uyursun.doktora tabikide git fakat haplar zararlı olabilir.tekrardan allah şifanı versin.kendini mutlu et surekli.

04.30 da uyanıyorsan 04.20 ye alarm kur sonra hep erteleye bas 2-3 kez basınca zate nsinirlenip kapıtcaksın öyle dene

:005:
427255.gif
Paylaşım İçin Teşekkürler
427255.gif
:005:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri