Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Deliksiz Uyuyamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan betacommand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Onuda denedim bu seferde 23.00 da yatmaya alışık olduğumdan o saate kadar uyuyamıyorum :mad: Birde üstüne bir türlü kurtulamadım şu saat ayarından arkadaşlar samimi söylüyorum saat tam 04.30 olsun anında şıp diye uyanıyorum uyandığımda da sinir krizine giriyorum kendi kendime sabah kalkarken de daha beter gözlerimin şiştiğini hissediyorum patlayacak gibi oluyor acaba uyku ilacı kullanan var mıdır uykuyu düzene sokmak açısından çok ihtiyacım var gerçekten acaba bir doktora falan mı gitsem ?

Hiç uyuma,bende 48 saatte bir uyuyorum :o

Bu arada dostum çok yanlış bir şey yapıyorsun.İlerde onun acısı fitil fitil burnundan çıkar.Bence hazır uyuyabiliyorken uyu şimdi çocukluk yıllarımı hatırlıyorum da mışıl mışıl uyurdum ne güzel deliksiz bir şekilde şimdi o günleri arıyorum :(

Erken yat, kafanda sorular oldukça uyumayı engelliyor beyin. Bişey düşünme, aklından bişey geçirmemeye çalış.

Sen şimdi diğer arkdaşların tavsiyesine uyda... Kusura bakma'da saat 21:00'da yatmayı sen de düşünmüşündür...
Bak sana bir tavsiyem var bunu Cumartesi dene... Cumartesi gecesi uyuma, ardından pazar akşamına kadar dayanabiliyorsan uyumamaya çalış ardından 22:00 gibi yatmaya abak ardından o yorgunuktan yatacaksın.... Ve bünyen o yeni uyku düzenine alışackatır...

Ya da sende büyük bir alerji sorunu var ki bahar mevsimi bu alerji için çok uygun bir mevsim geceleri uyutmaz doktora gözükmeni'de tavsiye ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri